tiistai 15. marraskuuta 2011

Joulukorttikuvia?

Taas olisi aika suunnitella joulukortteja.
Viime vuonna olin ajoissa, oli ideakin!
Nämä kuvat siis vuoden takaa..
Tänä vuonna haluaisin muistaa taas sukulaisia korteilla, joissa lapset esiintyvät, mutta pää on ideoista täysin tyhjä! 
Jotenkin harmaa ja pitkä syksykään ei ole tuonut oikeaa fiilistä tarttua kameraan ja ideoida.
Lähetättekö te joulukorttikuvia? Laittakaahan linkkejä tai ideoita blogeihin tai kivoihin saitteihin, mistä ammennatte fiilistä.
Joulukortit pitäisi postittaa 15.12.11 mennessä punaisessa kuoressa.
Mä haluan ehtiä siihen :)

4 kommenttia:

 1. Yritin jo eilen kommentoida mutta ei vaan tule läpi nämä kommentit.

  Anyways, mulla taitaa jotain kortteja olla siellä "ihan itte" osiossa ja oli ajatuksia tällekin vuodelle muutama. Tosin en tiedä riittääkö aika korteille ollenkaan.

  Itse en tee kuvakortteja ellei ensin ole ideaa siitä kuvasta... eli väkisin en lähe ottamaan vaan siksi että pitää saada joku kortti :)

  VastaaPoista
 2. anana:

  Kiitos vinkistä, täytyypä käydä kurkkimassa :)

  Itseasiassa yksi idea on alkanut tässä jo elämään ihan omaa elämäänsä! Nimittäin Koiramäen Pajutallilta tuli postilaatikkoon mainos, joka sisälsi alekupongin kyseiseen firmaan..

  Noh, kuponkihan on vaan plussaa, mutta muistin, miten kivan miljöön olivat saaneet tehtyä syksyisiin kurpitsakarnevaaleihin :) Ododtellaan siis aurinkoista ilmaa ja puetaan kivat vaatteet ja lähdetään katsomaan, millainen heidän joulumiljöö on..

  Toivotaan, että tulee mieleinen, sillä mulla on vähän sama juttu.. Väkisin ei otetea, on tässä ennenkin askarreltu :D

  VastaaPoista
 3. Hei, saanko kysyä noista viime vuoden korteista että mistä nuo pahvireunat on hankittu? Ihanat kortit viime vuonna teilla <3

  t.Mia

  VastaaPoista
 4. Mia:

  Nyt en ihan satavarmasti muista tilasinko extrafilmiltä (oisko nykysin smartfoto) vai ifolorilta. Kuviin sai valita latauvaiheessa haluamansa efektin ja tuo oli siellä yksi vaihtoehto. Eli kokonaisuudessaan kortit tuli tuon näköisinä. Pienestä lisäsummasta samasta firmasta sai tilata kortteihin sopivat kuoret. Helppoa ja nopeaa! Säästyy paljolta juoksemiselta :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥