lauantai 19. marraskuuta 2011

Pimp'n my livingroom!

Uutta projektia taas tulille, ihanaa!
Ollaan Murun kanssa suunniteltu ja mietitty, että miksi ihmeessä meillä on telkkari alakerrassa?
Miksi meillä ei ole työhuonetta, tilaa kunnon työpöydälle?
Telkkarihan on vain tekemisen korvike ja rehellisyyden nimissä tämänhetkisellä tarjonnalla, ainakin tässä talossa se on suurimman osan ajasta kiinni.
Meidän keittiö ja alakerran olohuone ovat yhtä isoa tilaa. 
Jos tv on auki aamupalan aikoihin, menee ipanoiden syömiseen ikuisuus.. Sama koskee ruoka-aikoja. Siksi se on silloin kiinni.
Ruokailujen jälkeen jälkikasvu juoksee jo pihalle tai yläkertaan leikkimään. Ja tosiaan yläkerrassahan meillä on mainiot tilat itsensä väsyttämiseen ohjelmien parissa.

Mietimme myös vieraiden kannalta, mitä yleisimmin teemme? Usein meille tulee ystäviä syömään ja nautimme toistemme seurasta ruokapöydän ääressä. Isompi ruokapöytä siis! Tälläkin hetkellä siitä saa suht ison, jatkopalalla, mutta toiveissa olisikin jättiläissuuri!
Alakerrasta saisi siis kerralla täysin uudenlaisen, jo ihan käyttötarkoitukseltaan.
Kirjoituspöytä rappusten alle.
Vitriinin viereen, sohvan tilalle iso nojatuoli rahineen oleskeluun, lukemiseen.
Ja se ruokapöytä, pehmeämmät tuolit.

Kuulostaa siltä, että paketti on kasassa?
Kuka tarvitsee jotain telkkaria..

6 kommenttia:

 1. ei kuulosta lainkaan hullummalta. Go for it sanon minä!!

  Meillä on ihana neliön mallinen 8 hengen ruokapöytä!! Ja on tosi ihana kun ystävät mahtuu sen ympärille väljästi.. Itsekkin mietin, että jahka se yläkerta saadaan joskus tehtyä (kunhan se talo siis ensin valmistuu), voisi telkun katselun keskittää yläkertaan ja alakerrasta tehdä paikan oleskelulle ja seurustelulle.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavalle! Ja mitä vähemmän on telkkareita, sen helpompi on myös lasten kasvaessa säädellä sitä katseluaikaa (kauhulla odotan sitä teinivaihetta, kun lasten makkariin kinutaan telkkaria "kun kaikilla muillakin on")..

  VastaaPoista
 3. lattenainen:

  Kiitos :) tänään aloitettiin ja voin sanoa, ettei tunnukaan hullummalta! tosi nopsaan sain vanhat myytyä alta pois, ehti varmaan olemaan alle vuorokauden myynnissä :o

  Tuo iso pöytä kuvassa on ikean norden ja siihen mahtuisi ympärille jopa 12 hlöä! Tuskin me sitä useinkaan niin isona tullaan pitämään, mutta ihanaa tupafiilistä :)

  Sellainen neliönmallinen olisi ihan unelma, mutta tosiaan se, jonka haluaisin maksaa ihan hitosti! Mistä teidän on ja mitä maksoi?

  VastaaPoista
 4. teetettiin meidän pöytä paikallisella puusepällä. Sen koko on 140 x 140 cm, se on valkovahattua saarnia. Hinta oli muistaakseni siinä 1200 euron kieppeillä. Kallis joo, mutta jos kestää parikymmentä vuotta niin on todellakin joka euron arvoinen.

  VastaaPoista
 5. Meillä on olosuhteiden pakosta tietokonepöytä portaiden alla ja musta se on kiva, kun se ei oo ihan niin keskeisellä paikalla sillon. :) Kuulostaa ihanilta teidän suunnitelmat. Mitä kautta sä noin nopeesti oot entisistä eroon päässyt ja mitä kaikkea nyt kiertoon laitoit?

  VastaaPoista
 6. lattenainen:

  meillä on naapurilla samankokoinen neliönmuotoinen pöytä ja käyn sitä tänään katsomassa, että miten pelittää samanlaisessa tilassa. maanantaina on treffit puusepän kanssa :D

  Solchica:

  työpöytä on myös nyt täällä tuossa rappusten alla ja näyttää tosi kivalta, vaikka piuhat jne on viimeistelemättä :) myin meidän keittiön pöydän ja alakerran sohvan fb:n myydään/ostetaan/vaihdetaan ryhmässä ja tosiaan menivät parissa tunnissa!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥