keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Työpiste

Alakerran funktio muuttui nyt kokonaan. Aikaisemmin työpöydän paikalla majaillut tv ja sen taso saivat väistyä tieltä, lähestulkoon tarpeettomana.
Eipä niitä oikeastaan kukaan ole vielä kaivannut, paitsi Nopsteri. Hänkin on kiinnostunut ainoastaan aamun tv ohjelmista, heräämisohjelmista.

Vaikka itse työvälineet ovat ehkä ensisijaisen tärkeitä, on tärkeää myös niiden ulkonäkö.
Onneksi Muru on kiinnostunut sekä tekniikasta, että designista, joten pääsimme helposti yhteisymmärrykseen. Käytössä on tällä hetkellä sekä mac mini, jonka saa piilotettua toiseen kaappiin sisälle, että pc, johon tuli valkoinen kotelo. Pc on piilotettu rappujen alle.
Kuvassa oleva näppis ja hiiri ovat siis macin.
 Tarkoitus on löytää vielä mm. habitaressa esitellyt johdonpiilotuslaatikot..
Kovinkaan paljon en ole ottanut kotoamme kuvia tästä vinkkelistä, sillä mäntyportaat ovat SE kammotus. Ehkä niitä voisi joskus vielä käsitellä.. Aika näyttää.
 Suunnitelmissa on myös vuorata portaiden seinät perhekuvilla myöhemmin.
Toistaiseksi kokonaisilme saattaa siis vielä olla hieman kolkko, mutta jotenkin ah, niin rauhallinen.
Olen iltana muutamana istunut vielä paikallaan olevalla sohvalla kynttilän valossa ja nauttinut tunnelmasta.
Työpisteen äänentoistoon valikoitui Genelecin pienet ja hauskat pöytäkaiuttimet, nekin valkoiset.
Tosin näissä tekniikan valinnoissa on loistanut Muru. Allekirjoittanut ei ymmärrä.
***
Mitäs tykkäätte? Lisää kuvia tulossa alakerrasta, kunhan ruokapöytä ja sohva saavat uuden kodin perjantaina, sekä niiden syrjäyttäneet tuotteet saadaan valikoitua loppuun.

8 kommenttia:

 1. Looking really Good!!

  Me muutimme kesällä myös uuteen kotiin ja portaat sai valkoisen maalin ylleen. Mä en kans hurjasti diggaillut noita mäntysiä. Ja muutenkin maalattiin kaikki pinnat uusiksi vaalean eri sävyillä niin portaat olisi tosi rumasti hypänneet silmään kaiken sen vaaleuden keskellä :D Hurja duunihan siinä hommassa kyllä oli...hiomista ihan hitosti. Ja kun maltti ei ole paras valttini niin johan siinä meinas usko lähtee koko hommassa, tuleeko valmiiksi koskaan...:D Kaunis koti teillä muutenkin!

  Niin ja tsemppiä loppuodotukseen. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin kun saanut rivien välistä lukea ettei odotusaika ole ollut missään nimessä "helppoa/herkkua"...

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Kodin ilmettä on aina ihana muuttaa.

  VastaaPoista
 3. Pakko kommentoida kans kun tänne eksyin että tosi kivalta näyttää :)) Siis miten noi tollaset rottinkituolit onkin noin hienoja!

  VastaaPoista
 4. Tarkoititko Johtojemman johtopiiloja? Meille olisi niille myös käyttöä useammassakin paikassa, vaikuttavat nimittäin ihan käteviltä kapistuksilta :)

  VastaaPoista
 5. Niina:

  Kiitos :) Onhan tuo porrasprojekti pyörinyt täälläkin mielessä, täytyy sanoa, että sissi olet, kun siihen lähdit! Ystäväni maalasi myös portaat, tekivät sen samalla asuessaan aina joka toinen porras kerrallaan, että pystyivät kulkemaan :)
  Aika homma olisi, lopputulos varmasti palkitsisi, muttakun.. :D

  Anni:

  Kiitos! Kodin ilmettä on tosiaan kiva muuttaa, yleensä tyydyn vähempään ja pienet muutokset on usein niitä palkitsevimpia. Tällä kertaa lähti mopo käsistä, mutta veikkaan että tässä se nyt on. Lopullinen tai ainakin melkein :) Terveisin bloggaaja ihanasta uudesta nojatuolista <3

  Annukka:

  Kiitos tosi paljon!

  Jensba:

  Kiitti :) Noissa rottinkituoleissa on kyllä sitä jotain! Pitkään tuijottelin ikean kuvastossa yhtä aukeamaa, kunnes rohkenin Murulle ehdotella sitä työtuoliksi. Ei kaduta, mutta siihen täytyy keksiä joku systeemi, millä liikkuisi jouhevammin tuolla lattiapinnalla..

  Mari:

  Luulen, että puhutaan samasta asiasta. Pikaisesti näin niitä parissa blogissa, mutta en ehtinyt oikeastaan koskaan ottaa selvää, kun ei ollut tarvetta :) Aikaisemmin ollaan piilotettu johdot niihin ikean pesukoneletkuihin :D

  VastaaPoista
 6. Heh, minunkin "pesäni" on rumien mäntyportaiden alla! Tosin joudun keikkumaan kamalalla pallilla. Minäkin tahdon tuollaisen ihanan tuolin :-)
  .....ja kauniimmat portaat. Maalaus on ollut aatoksissamme pitkään, mutta projektin aloitus pelottaa.

  Murullesi terkkuja: on selvästikin asiantuntija! Kajarit. Viherrän.

  VastaaPoista
 7. Helmi:

  Mikäköhän siinä on, että niin usean arkkitehdin silmää nämä mäntyportaat ovat miellyttäneet :D

  Ehkä tämä tulevaisuuden sukupolvi miettii sitten meidän valintoja joskus..

  Kerron palautteen eteenpäin, kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥