maanantai 12. joulukuuta 2011

Äitiyslomalla

Nyt se kauan odotettu "loma" on vihdoin alkanut. Laskettuun aikaan on 7-8 viikkoa ja aika tuntuu kuluvan aivan liian nopeasti. Jos joku on tässä vaiheessa sitä mieltä, että vauva saisi tulla jo, minä toivon lisäaikaa :)
Eihän tämän vielä kuulu loppua? Kaikki vielä tekemättä..

Ei pinnasänkyä, ei hoitoalustaa.
Ei vaippoja, ei pieniä vaatteita..

Kaukalo ja telakka [check]
Vaunut [check]
Sitteri [check]

Nojaa.. eiköhän noillakin pärjätä.

Jostain syystä kaapissa on kasa 62cm vaatetta. 
Mitäköhän ajattelin?
Tirppa, neiti neljävee (kuukauden päästä) kuvassa oli syntyessään vain 44cm.
Kaikkien naistenlääkäreiden guru kertoi tämän mahaversion olevan pienempi syntyessään.. Niin, mitäköhän ajattelin? Tirppa on käyttänyt 62cm vaatetta vasta noin viisi-kuusikuisena.

8 kommenttia:

 1. Voi että.. nytkö sulla jo loma alkoi?! Tuo aika oli mun mielestä niiiiiin ihanaa... oikein mukavaa äippälomaa siis myös sinne!

  VastaaPoista
 2. mulle kävi samoin nuorimmaista odottaessa. Laitoin kaappiin ihan liian isoja vaatteita. MUTTA KUN ne näytti niiin pieniltä!! :D eihän sitä muista että kuinka pieniä ne vastasyntyneet ovat! mutta onhan sulla vielä hyvin aikaa :)
  oikein ihanaa loppu odotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Minkälainen kaukalo+telakka teillä on?
  T: esikoista odottava ja tuollaisia asioita pähkäileva Heidi

  VastaaPoista
 4. Marja:

  Kyllä, jo nyt :) tarkoituksella otin varhennettuna alkamaan mm. myrkytyksen takia. On työnantajallekin näin helpompaa, kuin että olisi sairaslomalla.
  Kiitos toivotuksista! Aion nauttia <3

  Sari:

  Kiitos! Ne tosiaan näytti niin pieniltä :D Mutta nyt, kun aloin käymään vaatteita läpi, suunta on jälleen kirpulle. Onpahan isompi koko sitten odottamassa.. Tässä sen näkee: luulin osaavani tämän homman kolmannen kanssa jo ja mihin päädyttinkään :D

  Heidi:

  Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä <3
  Meillä on Gracon kaukalo ja telakka, joka on helppo yhdistää myös saman merkin matkarattaisiin. Monilla muilla merkeillä on myös vastaavia yhdistelmiä, mm. britax ja brio.

  Meidän vaunuihin (i´coo peak air 4) olisi ollut myös saatavilla ainakin turvakaukalo, mutta vaunujen suuren koon vuoksi en halua niitä kuljettaa autossa, vaan pienemmät rattaat matkoille sitten mukaan. Gracot ovat edellisellä kerralla todettu näppäriksi ja tosiaan myös telakan olemassaolo ratkaisi. En ole varma, olisiko i´coon vaunuihin saanut kaukalolle sopivaa telakkaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa mamma lomaa ja hyviä vointeja loppu odotukseen:)

  VastaaPoista
 6. Hei vaiheessa ollaan täälläkin, olen kokoajan ajatellut että joulu ja uusivuosi vietellään odottaen ja sitten uudenvuoden jälkeen aletaan tulokasta odottelemaan...tänään tuli pari niin napakkaa supistusta että oli pakko vaippapaketti kaupasta mukaan napata... ;) sillähän sitä pärjää :D Hiljaa hyvä tulee, ja jos ei kaikki ole valmiina niin osaa se mieskin kaupassa käydä.

  Rentouttavaa mammalomaa!

  VastaaPoista
 7. Ida-Antonia:

  Hihittelin tuolle sinun vaippaostokselle :) Totta joka sana! Osaa ne miehetkin. Muru teki edellisessä odotuksessa lopussa lähes kaikki hankinnat ja valmistelut, kun minä olin osastolla.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥