maanantai 23. tammikuuta 2012

Masumietteitä..

Tänään on jälleen yksi neuvola
takana, yksi viimeisistä. 
En vaan osaa vieläkään uskoa sitä, että meillä on pian uusi perheenjäsen

Jotenkin tämä kaikki tuntuu ihan uudelta, vaikka tässä ollaan jo kolmannella kierroksella. Johtuuko se siitä, että kaksi edellistä on jo isoja? 

Paljon on mietityttänyt, miten sitä osaa olla taas vauvalle äiti. Osaako lukea pientä ja sen tarpeita. Suhtautua oikein ja vaatimalla tavalla. Tuntuu, että äitiys on hukassa. Isot osaa jo itse kertoa.

Sf 31
Verenpaineet korkeat ja taas lähete polille. Turvotus huima, sekä proteiinit +/-. Vanha tuttu myrkytys. Nyt odotan äitipolin soittoa ja jos olo huononee, lähden sinne sitten aikasemmin.

Vauva ei ollut vielä kiinnittynyt, liekö tulee sieltä ennen kesää? 

14 kommenttia:

 1. Jaksamista viimeiseen rutistukseen. Mielessä oot ja pidän täällä peukkuja että kaikki menee hyvin :) kun vauva on syntynyt ja ootte rauhassa kotiutunut niin sit viimein treffataan :) halit

  VastaaPoista
 2. hihi, no kai nyt ennen kesää :) jaksamista täältäkin isolla kädellä! kyllä sinä osaat ja olet pienokaiselle hyvä mamma :)

  VastaaPoista
 3. Sanna:

  Kiitos :) Ehdottomasti nähdään sitten <3

  Minna:

  Kiitos kauniista sanoistasi! Tämä loppuaika on aina vähän kuin jäitä polttelisi. Kyllä se siitä ja sitäpaitsi: tämä vauva on toistaiseksi tosi helppo vielä hoitaa :D

  VastaaPoista
 4. Voimia loppumetreille. <3 Tuo turvotus oli tuttua tääläkin kun odotin kuopusta, ei mikään mukava vaiva. Mikäs rv sulla nyt on?

  Ps. IHANA maha. <3

  VastaaPoista
 5. mulle iski ekan kerran myrkytys numeron 3 kohdalla. kukaan ei tiedä miksi :) meni monta viikkoa syntymän jälkeenkin ennenkuin paineet tasaantui mulla.
  vähän ehkä kuumottaisi vielä yksi vauva, jokapuolella kun on niitä pieniä ihania <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis kuva!
  Kyllä se vauvan hoito sitten mieleen palaa, itsekin "unohdin" esikoisen jälkeen kaiken, mutta sitten kun sain kuopuksen syliin vihdoin viimein, niin kaikki palautui mieleen.. :).

  VastaaPoista
 7. naana:

  Kiitos! Nyt on menossa viikko 38. Jänniä aikoja, saattaa tapahtua tai olla tapahtumatta :)

  Zallaah:

  Vauvakuume on kyllä ihan uskomaton tauti ja siihen ei taida mitään täyin parantavaa keinoa olla :) Ne keinot kun tuppaa kasvamaan.

  Anni:

  Kiitos rohkaisusta <3

  VastaaPoista
 8. Mun oli pakko väsätä myös blogi, kun tätä "turhaa" aikaa tuppaa olevan. Käy vilasemassa. :)

  VastaaPoista
 9. täältäkin tsemiä ja rutistuksia loppumetreille!!!<3 suloinen masu!

  VastaaPoista
 10. Ihana vauvamasu! Tsempit loppumetreille :)

  VastaaPoista
 11. Kirva:

  Kävin tietysti heti! Kiva, että sinutkin saatiin blogistaniaan <3

  malla:

  Kiitos! Hassua, että tää on tosiaan ihan just ohi :)

  allidaalia:

  Voi kiitos :)

  VastaaPoista
 12. Oi, miten ihanaa aikaa elät! Tsemppiä loppurutistukseen. Kivoja aiheita blogissasi, aamutee seuranani luin päivityksiä taaksepäin, kiitos :)

  VastaaPoista
 13. Marie Elisabeth´s rum:

  Jänniä aikoja, totta tosiaan! Tänään kuulin, että tutultani oli mennyt vedet illalla ja ovat juuri salissa :) Jospa pian itsekin!
  Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
 14. Hei kuin myös, oli kiva tutustua suhun! Ehkäpä vielä törmätään, vaikka ensi vuoden sagaform-kekkereille. Tsemppiä viimeisiin päiviin ison vatsan kanssa, kyllä se sieltä pian puskee!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥