tiistai 10. tammikuuta 2012

ME&I ja ME&Maha

Nyt, kun vielä ehdin, ajattelin vinkata raskausajan pukeutumisesta ja yhdestä mainiosta vaihtoehdosta.
Me&I on ollut nimittäin omassa pukeutumisessani yksi lemppari.
Koska vaatteissa on käytetty trikoota, ne joustavat ja näinollen antavat tilaa myös kasvavalle vatsalle.
Kesällä pidin paljon ylläolevasta dessert -tunikasta. Vilpoisuudellaan ja vaaleudellaan se olikin oiva valinta myös toimistolle.

Villi kortti, jota ajattelin käyttää myös tulevan sunnuntain synttärikemuissa, on tämä Cecilia Blankenin suunnitelema for all occasions dress. Itse lisään siihen mustat leggarit alle näin talvella, sekä mustan ohuen vyön tuohon rinnan alle, jolloin korostaa kauniisti kasvavaa vatsaa. Tästä yritän saada teille vielä napattua kuvan!

Knickersit, nimenomaan taas valkoisena kuuluivat viime kesän suosikkeihin. Alkuraskaudesta säädettävä vyötärö tuntui hyvältä, eikä puristanut lainkaan. Nyt ihan lopussa, ainakin oma vatsani on niin alhaalla, että valitettavasti ei onnistuisi. Samoin myös Slim sweatjeansit olivat syksyllä ykkönen! Ja jälkimmäiset saatan jopa pakata sairaalakassiin kotiintulohousuiksi.

Basic mallistosta olen tähän päivään asti saanut käytettyä kahta lempivaatettani. Hihaton toppi ja pitkähihainen t-paita. Molemmat ovat joustavaa ribbiä, jotka antavat periksi, mutta pesussa taas palautuvat. Paidat ovat jo valmiiksi suunniteltu hieman pidemmiksi, joten vilkkuvasta vatsasta ei ole pelkoa. Halutessaan paitoja voi aina jatkaa vaikkapa samanvärisellä masutuubilla. Koko kannattaa melkein ottaa sama, kuin normaalistikin. Alakuvassa nimittäin paita on kokoa S ja normaalisti Me&I kokoni on XS tai sitten lasten suurin. Kuvasta huomaa, että tilaa on vähän vielä ylimääräistäkin hihoissa ja vatsan kohdilla. Ja tosiaan uskallan suositella näitä vaatteita ihan raskauden loppuun asti, sillä allekirjoittaneella alkaa juuri 37 viikko!

Tässä nyt vain muutama poiminta, mistä itse pidin eniten. Kaapit ja hyllyt pullollaan Me&I vaatetta odotan toki pääseväni käyttämään mukavia asuja myös raskauden jälkeen. Ja mikä onkaan mukavampaa, kuin kietoutua pehmoiseen ja joustavaan materiaaliin, kun oma keho ei olekaan vielä ihan oma.

5 kommenttia:

 1. Harmi, että tutustuin kyseiseen firmaan vasta raskauden jälkeen. Raskaana ollut myyjä kehui myös sitä, miten vaatteet soveltuvat raskausaikaan -ja monesta kietaisutunikasta on imetysvaatteeksi.

  VastaaPoista
 2. Mulla on toi perhostunika myös ja tykkään.Tosin sitten kun on tällainen isommanpuoleinen täti,niin xl koossakin saattaa olla liika ahdas/pieni yläosa,niin että rinnat pullahtaa ulos.Näin kävi perhos-velourtunikan kanssa.Mut yhtä hyvin kuin lasta,niin Me&I pukee äitiä.

  VastaaPoista
 3. Anttis:

  No tosiaan harmi! Imetys on myös tehty helpoksi useimpien me&i vaatteiden kanssa. Tässä postauksessa ei oikeastaan niitä ole, ehkä juuri ja juuri tuo ensimmäinen tunika..
  Imetysvaatteista voisikin tehdä oman postauksena, kunhan sen aika koittaa :) Kiitos ideasta!

  Mamma Outolintu:

  Auts.. toi on kyllä inha tilanne jos noin tapahtuu! Itselläni ei raskausaikana NIIN paljon tuo varustus ole turvonnut, että olisin tullut ajatelleeksi tätä. Kiitos näkökulmastasi!

  VastaaPoista
 4. annukka:

  kiitos <3 hetken vielä nautin.. pakkohan se on, viimeisestä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥