lauantai 7. tammikuuta 2012

Sagaformia

 Ihania ideoita Sagaformin sivuilta poimittuna. Muru sai jo etukäteissynttärilahjaksi tuon thermomukin. Idean sain muistaakseni Ananan vinkkaamana Rillan blogista. Itse muki löytyi Stockalta ja on tuo alimman rivin keskimmäinen. Hintaakin oli vain 12,90e! Nuo värikkäämmät taisi olla 16e pintaan.
Uskokaa tai älkää,  mutta keittiöstäni EI löydy sitruspuserrinta.. Olen tottunut puristelemaan käsin sen, mitä kakkuihin ja marinadeihin tarvitsee. Kuvassa oleva yksilö on varmasti yksi kauneimmista näkemistäni.
 Muru ei muuten juo kahvia. Ei tipan tippaa.. Eikä irtoteetä. Tietenkään. Pussitee on nopeaa. Tämä voisi olla hauska ja kätevä lahja jollekin muullekin teenlipittäjälle.
Raikasta, valkoista.. Kevät.

3 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköisiä! Tollanen thermomuki ois itsellekin kiva, vois aamulla töihin ajellessa juoda kupposen kahvia tai teetä :) Kiva, taidanpa toteuttaa! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Sagaformillla vaikka mitä kivaa, tykkään!

  Tuo termosmuki on ollut pitkään ostoslistalla....kaikki omat jutut aina unohtuu ;) Tuo olisi ihan huippu varsinkin kesäisin kun lapset ja koira ulkoistautuu pihalle ennenkuin äiti on ihan hereillä...termosmukista kelpaa hörppiä kahvia nurmikolta käsin ja heräillä pikkuhiljaa päivään :)

  VastaaPoista
 3. JOnna:

  Ei kestä :) Muki vaikutti kyllä kaikinpuolin kivalta! Itse mukiosa siis kivitavaraa ja kansi tiivistä silikonia. Varmasti pysyy lämpimänä. Niin.. ja se ulkonäkö <3

  Ida-Antonia:

  Tuo on niin totta! Ja varsinkin jos se ei nyt ole ihan NIIN tärkeää :D
  Äh, älä puhu kesästä..! Vaikka kyllä sekin sieltä vielä tulee :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥