torstai 26. tammikuuta 2012

Showroomilla ja arvonta

Pääsin tänään viettämään aamupäivän tutustuen lähemmin Sagaformin, sekä  Orreforsin ja Kosta Bodan tuotantoon. Näistä kolmesta ehdottomasti Sagaform oli itselleni tutuin ja näinollen omiani.
Aikaisemmin olen kirjoittanut Sagaformista täällä.

Näin kotirakkaana ihmisenä täytyy myöntää, että astiat ovat kovin lähellä sydäntäni. Niiden esteettisyys, sekä käytännöllisyys ennenkaikkea. Oli mukava kuulla kuinka esimerkiksi juuri Sagaformin tuotteilla on todella monta käyttötarkoitusta, eivätkä muuten jää vain astioihin!
Tässä teille muutama ihana keittiöpoiminta, mitä voisin itselleni ostaa. Samoin koko valikoima oli täynnä uskomattomia lahjaideoita! Terveisiä vaan kaikki ystävät: arvatkaa mitä tuon lahjaksi ensi kesän vierailulle :)


Omaan makuuni juuri yksikertaisuus ja selkeys ovat SE juttu. Unohtamatta kuitenkaan myös niitä maalaisromanttisia vaikutteita. Näistä jälkimmäistä ei juurikaan löydy, mutta simppeliyytensä puolesta ovat yhdistettävissä oikeastaan mihin vain.
Hauska idea muuten ensi kesään, miksei jo tähän talveen ja takan ääreen: silikonimuotilla voi jäädyttää neljä snapsilasia, joihin kaadetaan vaikkapa baileysia sisälle ja nautitaan hyvässä seurassa. Yksi "lasi" kestää noin 15 minuuttia käytössä, joten muotteja kannattaa olla isommalle porukalle muutama tai jäädyttää sitten etukäteen isompi satsi. Huippua, eikö?
Ja siihen arvontaan sitten:

Koska Kosta Bodan taidelasi ei ole ihan sitä omintani, ajattelin antaa teille mahdollisuuden pieneen luksukseen! Eli arvontapalkinnoksi tulee Åsa Jugneliuksen Kosta Bodalle suunnittelema herkku huulipuna. Näet sen tarkemmin täältä.

Voit osallistua arvontaan näin:

Mikä on suosikkituotteesi joltain näiltä kolmelta merkiltä ja miksi?

Blogini rekisteröityneenä lukijana tai linkittämällä saat kaksi arpaa. Ilmoitathan, kuinka monella olet mukana.
Onnea arvontaan tasapuolisesti kaikille!

Yllätysmomenttina toimikoon tämä: arvonta päättyy samalla hetkellä, kun tämä pieni ihmisen alku päättää tulla maailmaan.

7 kommenttia:

 1. moon niin maalainen,että nämä merkit on mulle ennestään outoja...tunnustaahäpeillen...mutta huulipunan päälle ymmärrän kyllä;))eli arvonnassa mielellään mukana.

  VastaaPoista
 2. Mukana, herkkuhuulipuna tulisi heti käyttöön. <3

  VastaaPoista
 3. Suosikki löytyy Sagaformilta. Eli mustavalkoinen säilytyspurkki tammikannella on minulla hankintalistalla.
  Yhdellä arvalla olen mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 4. Onpa suloisen värinen puna! Suosikkituotteeni on Sagaformin yrttiruukku, joka löytyy myös omasta keittiöstäni. :) Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 5. ei oo totta, jes jes jes minulla on siis mahdollisuus saada toinen! Hihhei. Lempituotteeni ovat Sagaformin Spectra -viinilasit. Ehkäpä ne jonain päivänä rantautuvat meidänkin kaappeihin.

  VastaaPoista
 6. osallistus arvontaa :) mun lemppari on Orreforsin viinilasit :)


  s-posti: ebbuebbu@gmail.com

  VastaaPoista
 7. ja olen kahdella arvalla mukana:)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥