maanantai 27. helmikuuta 2012

Idea jakoon

Minulla on kylppärissä ihan tosi kätevä juttu! Nimittäin "lost socks" -kori.

Yleensä ripustan sukat pareittain kuivumaan, mutta jos paria ei löydy, niin selkeästi kaksi eriparista, jotka on helppo viskata juurikin tähän koriin odottamaan kaveriaan. Tai ehkäpä se on jo siellä?

Kori on toki hyvä käydä vaikkapa kerran viikossa läpi, jossei satu omaamaan valokuvamuistia, sillä joskus saattaa käydä, kuten allekirjoittaneelle tänään: sieltä löytyi kahdeksan paria omia sukkia..

Näppärä saattaisi askarrella tähän jonkun kivan kyltin, ehkäpä tilaankin sellaisen kyltintekijältäni! Korin vuorikangas on alkuperäinen, mutta halutessaan se on helppo ottaa irti ja surauttaa mallista sopivan värinen.

12 kommenttia:

 1. Käytössä jo! Toimiva juttu:)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea! Meidän perhe on jo vuosia kulkenut eripari sukissa. Kukaan ei enää hämmästele kylään tultaessa meidän jalkoja. "Tavaramrekkihän" se tämäkin :).
  Mutta jos viitseliääksi rupean, tällainen kori vielä löytää kodin meiltäkin!

  VastaaPoista
 4. Täällä myös eripari sukkien pussi käytössä, aika ajoin käydään pussi läpi ja taas on sukkia vaikka kuinka paljon:)

  VastaaPoista
 5. Itse olen postannut samantyylisen ideapostauksen jo kauan aikaa sitten:
  http://tyylisuuntauksia.blogspot.com/2010/01/sokkotreffit.html

  Eli käytössä!

  Mukavaa maanataita!

  VastaaPoista
 6. No jopas! Monillahan tällainen onkin käytössä :)
  Luulin olleeni hyvinkin innovatiivinen, kun joskus syksyllä tämän keksin.. Pitäisihän äidit tuntea, kaikki arkea helpottavat keinot jo käytössä :)

  -MAM-:

  Kokeile ihmeessä! Toisaalta nuo eriparisukat on aika vinkeät nekin :)

  jarna:

  Onpa nätti kori! Mukavaa maanantaita myös sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Käytössä myös meillä :) ja sieltä löytyy hervoton kasa miehen ja 12v:n sukkia :O muut meillä osaa pitää huolta siitä että sukat menee pareittain pyykkikoppaan :D

  VastaaPoista
 8. Heidi:

  Miehet :D
  Muru on taas sitä mieltä, että jos ne sukat laittaa samanmoisena myttynä/parina pyykkiin, kuin ne menee kaappiin, niin ne tulee puhtaaksi..

  VastaaPoista
 9. meillä on myös tuo kori käytössä. Toimii :D

  VastaaPoista
 10. Meillä myös käytössä, pitäis vaan muistaa niitä pareja välillä etsiä...

  VastaaPoista
 11. Mulla on tylsästi parittomat makkarin ikkunalaudalla yläkerrassa.. Kerran tai pari viikossa kissat tyhjää sen kun tuijottelee ulos, ja sit etsitään parit :)

  VastaaPoista
 12. Mulla ei ollu parittomia sukkia juuri koskaan ennen kuin muutin miehin kanssa yhteen, mun sukat on yleensä niin selkeesti erinäköisiä toistensa kanssa ja myös erinäköisiä kuin aikanaan äidilläni oli. Mutta kun tuo mies ei pyykkiä lajitellessan käy aina koko kasaa läpi, vaan lopettaa sitten kun näyttää täydeltä koneelliselta. Ja sitten jää sukkien parit pyykkikoriin... Mutta toikin olis kyllä kätevä systeemi, mulla on vaan sukkalaatikoista varattu reunasta tila parittomille.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥