torstai 16. helmikuuta 2012

Väliaikatietoja ilman kuvaa..

Terveisiä täältä meidän bunkkerista!
Eilen kokeiltiin ihan vähän ulkoilua vauvan kanssa, kun pakkanen sen salli ja vauvan itku kävi niin kovaksi, että ainoa keksimäni ratkaisu enää oli kokeilla vaunuilua.
Auttoihan se hetkeksi onneksi <3

Meille on siis haikara tiputtanut vähän masuvaivaisen vauvan.
Tänään käytiin suosituksesta vyöhyketerapiassa kokeilemassa auttaisiko se meitäkin?
Toivotaan niin.

Bloggaaminen on siis kärsinyt vähän inflaatiota hetkellisesti. Vartin unipätkillä ei saa mitään kovinkaan proosallista aikaiseksi..

Kertokaahan hyviä vinkkejä, millä vauvan vatsavaivoja voisi helpottaa? Itselläkin tekee pahaa, kun toista sattuu ja uni on hukassa.

Huomenna käyn luontaistuotekaupasta ostamassa laventeliöljyä, jota tipautan tipan kylpyveteen ja jota voi käyttää vauvahieronnassa vyöhyketerapeutin ohjeiden mukaisesti.

Nauttikaahan upeista ilmoista! Palaan pian järkevämpien kuulumisten kera :)

16 kommenttia:

 1. Eikös sitä sanota että kahden viikon iässä on itkuisinta? Suihkuavaa maito voi aiheuttaa ilmaa, ja siihen hoidoksi imettämistä perättäin samasta rinnastamisesta. Ja osaäidon syömisestä, sipuli, ruisleipä, hiilihapolliset juomat. En edes muista kaikkea tu
  osta listasta.

  VastaaPoista
 2. Disflatyl auttoi meidän vauvelin masuvaivoja. Ja tosiaan itse vältin tiettyjä ruokia. Meillä vaivat kestivät vain hetken.
  Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli myös hyvin masuvaivainen pieni, jonka oloon ei oikeastaan pysyvämpää helpotusta tuonut kuin ikä. Cuplatonit, jotkin toiset tipat (olikohan maitohappobakteerit) oli käytössä, itse jätin kaiken massua ärsyttävän omasta ruokavaliostani pois. Vauvaa pideltiin massullaan ja kiikuteltiin, ne tuntuivat helpottavan oloa aina sillä hetkellä. Toivotaan pikaista helpotusta teille kuitenkin! ♥

  VastaaPoista
 4. Meillä auttoi pikku emännän kanssa rela-tipat. nukkui, tyttö, äiti + muu perhe sen jälkeen :) voimia :)

  VastaaPoista
 5. Meillä käytettiin apteekista ostettavaa Cuplatonia.

  VastaaPoista
 6. oletko jo ehtinyt antaa d-tippoja? meillä tuli niistä ihan hirveet vatsakivut. jätin suosista antamatta ja kokeilin myöhemmin uudelleen, mutta sama jatkui. vasta noin 4kk ikäisenä vatsa kesti tipat. Toivottavasti pikkuisen masukivut pian helpottaa <3

  VastaaPoista
 7. Meillä kuukauden ikäisellä vatsavaivat alkaneet nyt helpottaa Biolatte-maitohappobakteerien ja cuplatonin ansiosta. Todellakin kamalaa katsottavaa vauvan kipu... Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Disflatyl auttoi meillä ja tosiaan vältin ite kahvia, sipulia jne...

  VastaaPoista
 9. Meidän tytön koliikkiin auttoin luontaistuotekaupasta ostettu bioteekin jokin maitohappobakteerijauhetsydeemi.. nimeä en sen tarkemmin enään muista :/

  VastaaPoista
 10. Cuplaton auttoi meillä 5v:n vauva-aikoina mutta kuopuksella taas ei. Ajan kanssa meni sitten ohi.

  VastaaPoista
 11. Voih..on niin kurjaa kun pieneen sattuu. K oli myös pienenä vatsavaivainen ja meillä auttoi Disflatyl tipat. Cuplatonta kokeiltiin ensin ja se vain pahensi asiaa. Onneksi nuo vatsavaivat yleensä alkavat helpottamaan kunhan ikää tulee hieman lisää. Tietenkään se ei paljoa lohduta itkevän vauvan kanssa valvoessa. Vomia!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille vinkkejä laittaneille <3 Joskus sitä vaan loppuu omat ideat kesken, vaikka tämä kolmas jo onkin!

  Veikkaan, että vyöhyketerapiasta oli apua, sekä myös laventeliöljystäkin. Olemme saaneet nauttia rauhallisemmasta pienimmästä, sekä isoille on ehtinyt antaa lisähuomiota.

  Nuo maitohapot on kyllä hyviä, sekä disflatyliä harkitsin myös. Mutta miten sitä annetaan täysimetyksessä olevalle? Kun sehän sekoitetaan maitoon?

  Ja kiitos kaikille tsempeistä <3

  VastaaPoista
 13. Joillekkin gefiluksen maitohapot saattavat aiheuttaa vain lisää mahanpuruja!

  VastaaPoista
 14. Minä tiputa cuplattoman suoraan purkista suuhun. Onnistusko sama disflatylillä? Kun sitten menee maitoa perään niin kyllä se vatsassa menee sekaisin.

  HeidiS

  VastaaPoista
 15. meillä toimi disflatyl myös hyvin. Tyttö oli kanssa täysimetyksellä ja annoin tipat lusikalla suuhun heti imetyksen jälkeen. Näin ne neuvolassakin taisivat sen neuvoa :)

  VastaaPoista
 16. tippa maitoa lusikkaan ja sinne ne tipat, jossei suoraan suuhun onnistu antamaan.
  nyt on tullut jokin uusikin, kuplastop, joka on kuulemma paremmin auttanut noihin ilmavaivoihin kun esim cuplaton.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥