maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kaikkea ne keksii!

Kaikkea ne keksii! Törmäsin tällaiseen Dookyyn stockalla, kun opetin Pienintä naisten tavoille -shoppailemaan.

Tarjolla oli värit: harmaa, musta ja valkoinen, joista päädyin mustaan. Onhan vaunujen rungossakin mustaa ja hoitolaukku, jonka ostin samalla reissulla, on musta. Ei tarvitse enää säätää niiden harsojen kanssa, joskus ollut pyykkipojillakin kiinni. Mutta ei silloin vielä tällaisia ollut..

Vai olenko ainoa, jolle tämä äitilandian superkeksintö on uusi :)

Teddykompanietin tuotteet on jo pitkään ollut suosikkilistallani. Itseasiassa alemman lainatun kuvan lehmä meiltä löytyy Tirppanalta ja Pienin omistaa supersuloisen tuttiketjun (vaikka tutti onkin seuraava helvetistä..).
Tossutkin on ja, ja..Sain tuon kuvan nyt sivupalkkiin lisättyä edellisen postauksen arvontaan liittyen. Nyt vaan jakamaan arvontaa eteenpäin ja tuplaamaan mahdollisuudet! Ihan hurja määrä teitä jo onkin, mahtavaa!

Poistelin picasan albumista jotain tuplakuvia, mitä löysin.. Sillä sai hetkeksi lisätilaa, todennäköisesti uusi stiplu tulee parin päivän kuluttua uudelleen..

Ihanan aurinkoista kevätviikkoa teille jokaiselle! Täällä energia pursuaa ja on kaunis mieli huolimatta siitä, että viimeyönä herättiin 30min välein. Yök.

7 kommenttia:

 1. Itsellä ei kyseistä härpäkettä VIELÄ ole, joten kiinnostaakin kovasti; että onko sitä hankala vaihtaa paikasta toiseen (vaunuista kaukaloon) ja missähän hinnoissa tuollainen liikkuu?

  VastaaPoista
 2. Tiitiäinen:

  Hankala tuo ei ollut ainakaan asentaa, joten en usko, että on hankala vaihtaakaan. Nuo renkulat muistuttavat toimivuudeltaan niitä leikkimaton (esim. tiny love) renkaita käytössä.

  Stockalla tämä kustansi 25e. Minusta ihan käypä hinta, toinen merkki oli myös, mutta en muista nimeä. Kalliimpikin se oli..

  On kyllä kiva, suosittelen! Ja tuosta alimmasta kuvasta vielä näkyy, että dookyssa on tuollaiset tarrat, joista sen saa käärittyä ylös :)

  VastaaPoista
 3. En ennen tätä postausta osannut kaivata tällaista, ja nyt se on pakko saada! Mieskin näytti vihreää valoa ;) Ne harsosysteemit on aika näköiset pyykkipoikien kanssa..

  VastaaPoista
 4. Saska:

  Kiva kuulla, että muutkin kokevat tämän käteväksi :)
  Sain jopa ystävältäni viestiä juuri, että hänkin tilasin samantein. Ja tosiaan, enpä itsekään tiennyt näistä tai oikein osannut kaivata, mutta nyt en vaihda :D

  VastaaPoista
 5. Juup, meillä ollut se alkuperäinen(?) Kurtis baby peace - verho ja tykkään kovasti! Olen ollut aina harsoviritelmä vastainen ja esikoisellani ei ensikuukausinaan ollut mitään suojaa sitten. Ihan hyvä siitä silti tuli :)

  VastaaPoista
 6. Mulla tuo kanssa hankintalistalla. Jonku toisen merkin vastaavaa oon aiemmin katsellut ja nyt oon ootellut että vekaravinttiin tulis näitä pinkkinä...toisin nyt tätä kirjottaessa tajusin, että pinkki ei ehkä soinnu meiän vaunupeittoon ;) Joten ehkä valkoinen sittenkin...

  Ootko jo kokeillut tätä, toimiiko käytännössä?

  Meillä muuten nyt laktoosittomalla + munattomalla ruokavaliolla oireet pysyneet poissa :)) Eli ei maitoprot.allergiaa ilmeisesti ainakaan! Oon niiin ilonen! ens vkolla uus altistus.

  VastaaPoista
 7. Ida-Antonia:

  Vieläkään en ole saanut aikaiseksi kokeilla, miten toimii siirtotilanteissa. Jos jollain muulla on tästä kokemuksia, niin voisi jakaa :)

  Luulen, että kun reissuun lähdetään, niin on paljon enemmän käytössä. Siis siirrot. Kun tuo nyt roikkuu niissä meidän i´coon vaunuissa, jotka ovat siis kotivaunut. Reissuun otan niistä irti ja vaihtelen matkisten ja kaukalon välillä sitten :) Voin raportoida, kun tulee tilanne.

  Kotona ollessa kuljen aikalailla noilla i´coon vaunuilla kaikkialle, eikä auton kaukaloa oikein tule käytettyä..

  Ihan loistavaa, että teillä on oireet pysyneet pois! Maitoallergia on yksi niistä vihoviimeisistä, mitä ei toivo kenellekään.. Toivottavasti saatte pian tavallisen ruokavalion, eikä tarttis miettiä allergioita enää. Menittekö yksityiselle?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥