tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kumpparit on pop!

Loppujen lopuksi päädyin pohdiskeluissani näihin po.pin kumppareihin. No se raitafetissi ja sitten tuskin vähäisimpänä ale.

Kuusiveen, soon to be seitsemän jalkaan ostin numeroa 31. Taisi olla edelliset tosi pienet tai sitten nämä on naftimpaa mitoitusta, sillä näihin siirryttiin tretornin vuorillisista 28 saappaista. Oho!

Samalla sai Tirppana itselleen ensitalven vuorilliset, perittynä isoveljeltä.

Noissa keleissä täälläpäin ainakin ei voi kuvitellakaan mitään muuta kenkää tällähetkellä. Kumpparit on siis kirjaimellisesti pop!

Mutta mites sitten, kun vähän jo kuivaa, mutta on kuitenkin märkää? Olisko jotkut crocsin kengät? Niitä aikaisemmin blogissanähtyjä crocseja en anna, täytyy yhdet siistimmät olla.

Mitä kenkiä te käytätte nyt?

Ja ne vaatteet! Nämä kelit pakottavat siihen, että eteinen tursuaa liitoksistaan. Ei siellä mahdu päätäkään kääntämään ettei jo törmää toppavaatteisiin, niin ja välikausivaatteisiin. Se välikausien välikausi, jolloin kaikki vaatteet ovat käytössä, eikä missään sulassa sovussa..

Paksummat pipot ainakin ajattelin nyt pestä pois ja hanskat kans. Paitsi kurikset, ne jää. Sekä vuorilliset, että tavan.
Kumppareissa muuten kiitän näitä kätsyjä lärpättimiä! Voi, miten onkaan helppo vetästä jalkaan.

Pitäisiköhän hakea neiti näppärällekin, joka jätti peukkunsa päiväkodin ulko-oven väliin. Saranapuolelle.

4 kommenttia:

 1. Vaude - etin viime viikolla kivoja kumppareita esikoiselle ja enpä hokannu että POPista olis voinu ostaa. Ostettii sitte harmaat Tretornit (6v koko 31). :)

  VastaaPoista
 2. Pieni Lintu:

  Minäkään en tiennyt, että popista voisi edes kumppareita saada :o Kunnes tuli mainos! Loppu on historiaa.. :D

  Kiva, että löysitte! Miten muka noilla lapsilla VOI olla noin iso jalka :D

  VastaaPoista
 3. Kirpparille vien tuollaiset Popit todennäköisesti. Ovat nimittäin noin kaksi kokoa pienemmät kun numero antaa ymmärtää. Ja siksi meillä on yhdet käyttämättömät ;)

  Nyt J käyttää Tretornin gore tennareita tai Timben nahkakenkiä koulussa, likalla on kumpparit päiväkodissa. Tretornin harmaissa vuorillisssa oli varpaat kylmät, samaa efektiä ei enää ole kun v aihdettiin Crocseihin.

  Ja tuo ylepi pinkki pilvikäärö on ihana ♥

  VastaaPoista
 4. anana:

  no minä ihmettelinkin tuota kokoa, kun nopsteri on ikänsä ollut pienijalkainen :) täytyy alkaa tutkimaan tarkemmin crocsin valikoimaa!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥