torstai 1. maaliskuuta 2012

Nigellan salaatti


Salaatti kananmunilla ja pekonilla


1 pkt oikein rasvaista pekonia
Munia tarpeen mukaan
Yksi rapea salaatti (esim. jääsalaatti)

Laita kananmunat kiehumaan.
Pese ja revi salaatti kulhoon. Ruskista pekoni rapeaksi ja nosta se pannulta jäähtymään, jätä rasva pannulle.

Lisää rasvan sekaan joko worchestershire- tai hp-kastiketta noin ruoklalusikallinen. Teelusikallinen dijon-sinappia, sekä pari lusikallista viinietikkaa. Jos kastike jää kovin paksuksi, lisää vielä hieman oliiviöljyä. Kiehauta, sekoita ja jäähdytä, sekä lisää salaatin päälle.


Salaatti on siis tehty mukaellen Nigella Lawsonin reseptiä, jonka bongasin telkkarista. Rakastan hänen ohjelmiaan ♥


Kananmunatkin on keitetty hänen tyyliinsä, tulee kuulemma parhaita. Itse en juurikaan huomannut eroa..

Laita munat kylmään veteen kattilaan. Kun vesi alkaa kiehua, sammuta levy ja anna munien olla 10 minuuttia. käytä kylmässä vedessä.

1 kommentti:

  1. Kiinnostava tuo munienkeittotapa, pitàà kokeilla. Ainakin sààstyy kaasua :)
    ja resepti koknaisuudessaan menee kanssa kokeiluun, olen juuri aloittelemassa akarppausta hja tàmà sopii mainiosti!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥