torstai 8. maaliskuuta 2012

Ristiäisvaatetta

Olen pikkuhiljaa jo järjestellyt ristiäisiä. Toisilla ne on paljon nopeammin, meillä vasta huhtikuun puolessavälissä. Silloin, kun Pienin on jo 2,5kk.

Nimeä ei ole vieläkään paljastettu. Isompienkin nimet sanoi vasta pappi ääneen. Toki välillä Murun kanssa kutsutaan vauvaa nimellään, harvemmin kuitenkin, ettei pienet korvat kuule ja suu juorua.

Hellittelynimiä onkin sitten muutama. Niin oli isoillakin ja osa niistä on jäänyt käyttöön <3
Mutta niihin ristiäisiin, tai ennemminkin lasten juhlavaatteisiin. Tilattiin porukalla pomp de luxilta vaatetta ja ajattelin välttää kaupoissajuoksemisen juhlavaatteiden osalta näin. Kätevää!

Tirppa sai Ellen dress mekon, cream värissä. Yhdistetään sitten valkoise sukkikset ja Erika hairdeco sävyssä off white. Sitten jos vielä vaikka mustat kiiltävät kengät..
Nopsterille tulee Carl LS shirt valkoisena, sekä Chris chinos sävyssä sand. Farkut ei vaan tunnu juhlavaatteelta, mutta en haluaisi kovin jäykkää mustaakaan..

Pienimmällä onkin sitten oma mekko. Sukuni kastepuku, sama, missä minutkin on kastettu, kohta 30 vuotta sitten! Pukuun on kirjailtu jokaisen siinä kastetun nimi, kohta siinä on taas yksi lisää.
Ratkaisin muuten kuvatilaongelman luomalla uuden tilin ja liittämällä blogiin uuden kirjoittajan. Kiitos vinkin antaneelle! Jo albumissa olevien kuvien pienentäminen meni ydinfysiikaksi :)

2 kommenttia:

 1. Onpa ihanat vaatteet molemmille =)
  Mä tein saman -hankin ristiäisvaattet netistä. Ajattelin jo etukäteen, ettei kuitenkaan ole energiaa siinä vastasyntyneen kanssa lähteä etsimään mitään..

  VastaaPoista
 2. annukka:

  kiitos :)
  on kyllä kätevää ja vielä, kun tehtiin kimppatilaus porukalla! tartti vaan katsoa kivoimmat ja klikkailla, nyt on yksi asia vähemmän ristiäisten -to do listalla.
  itseasiassa kaksi, tilasin kutsukortitkin netistä kuvista :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥