tiistai 20. maaliskuuta 2012

Saappanheittoa

Kevät keikkuen tulevi ja miten lasten jalat onkaan kasvaneet!

Tirpan varpaat kutittelee jo vuorillisten talvisaappaiden kärkeä, äiti nää puristaa.. Nopsteri kulkee vielä Haltin putkisaappaissa, on silläkin vuorilliset, muttakun niissä on hei muumeja. Ei ihan katu-uskottavaa kuulemma kuusiveelle, pian seitsemän jo.

Nyt ainakin Nopsterille täytyy saada uudet kumpparit kevätlätäkköihin, mielellään sellaiset, jotka menee sitten koulumatkalla syksylätäkköihinkin. Rouheet ja tyylikkäät.

Minulla itselläni on Hai-saappaat ja tykkään niistä kovasti. Vuosia kestävät ja laadukkaat. Jos ne ostaisi Nopsterille, olisi jonossa vielä kaksi käyttäjää.

Po.Pin saappaista minulla ei ole kokemusta, mutta näyttävät kivalta ja sembaloissa olisi tarjouksessakin!

Tretornit on molemmilla nuo vuorilliset, jotka jäävät sitten odottamaan Pienintä, nekin on hyvät.

Mä olen ihan pulassa näiden kanssa, ehkä vaan näytän nämä kuvat Nopsterille ja lähden metsästämään mieluisimmat :)

Mitkä saappaat on  hei parhaat?

3 kommenttia:

 1. Meillä on ollut nokian, vikingin ja tretornin saappaita, ne on olleet kaikki hyviä :) Itselläni on myös hait ja kovasti mietin tarvisinko vielä toiset :D pinkit ois vaan niin ihanat...Lapsilla ei ole meillä ollut haita, mun mielestä se on omituisen mallinen, se lasten hai-saapas, tuntuu että ainakin ihan pienemmille se on liian väljä :/
  Kuopus tarttis nyt kevääksi uudet saappaat, joten samanlaiset on mietinnät täällä, po.pia tekis mieli kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Meillä "ainoat oikeat" ovat olleet Bundgaardin kumpparit: Mielestäni ovat hyvät lapsen jalkaan, leveät varpaiden kohdalta, riittävän matalat ettei tarvitse jalkaterällä "pitää saapasta jalassa" ja ennenkaikkea pohja riittävän kevyt ja taipuisa! Olen itse ihmetellyt monessa kumpparissa sitä, että pohja on "kivikova" eikä taivu mihinkään!
  Laatukin on ollut ihan hyvä! Valkoinen raitanauha parista kumpparista irronnut, mutta meillä on näitä ollut jo 6 paria (eli 12 saapasta) noin äkkiä laskettuna, ja tosiaan mitään isompaa vikaa kuin pientä kosmeettista ei ole ollut!
  Laitanpa linkinkin; värejäkin noissa on vaikka mitä herkullisia :o)
  http://www.pikkujalat.fi/product_catalog.php?c=13&page=2

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä :)

  Haita en nyt toistaiseksi ainakaan osta, ei ilmeisesti ole ihan parhaat pikkusen jalalle.. Päädyin siis poppiin, kun oli alessakin!

  Ja pari muutakin juttua päätyi sieltä mukaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥