lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ihan hulluja juttuja

Keskiviikkoaamuna, vasta ysiltä ja silti ehdin.
Suunnittelin hullujen päivien täsmäiskun tiistai-iltana. Keltainen kuvasto oli plärätty ja muutama hiirenkorva siihen taitettu.

Pikaisesti sisään, lähes yhtä pikaisesti ulos. Ja sain sen, mitä lähdinkin noutamaan. Rakkauskengät ja katu-uskottavat aurinkolasit.

Kävitkö saalistamassa jotain itsellesi?
Sitten ihan muuta, tyhmää juttua..
Muistatteko, kun tilasin meille ristiäisvaatteet pomp de luxilta? Siitä on vaikka ja kuinka aikaa! No me jännättiin ja jännättiin. Odotettiin ja vielä vähän. Lopulta kävin viime perjantaina, yhtä päivää ennen ristiäisiä ostamassa tilalle uudet setit.

Paketti kun ei tullut. Ensin tuotteita loppu, viivästys, lopulta vastaus, että ovat kadottaneet paketin. Siis mitä?!
Paketti on siis edelleen paikassa X ja luonnollisesti kaikki tuotteet maksettu ennakkoon..
Miten te muut, jotka tilasitte heti uudesta mallistosta? Miten tilauksen kävi?

8 kommenttia:

 1. Hullarit jäi väliin tänä vuonna, mutta tohon pompin juttuun on pakko kommentoida. Mulla meinas yksi paketti kadota, siis katosi mutta löysin sen itse ;) Tai paremminkin tajusin että mistä kannattaa etsiä. Tanskan päästä minulle meinaan annettiin ohjeet että kysy omasta postista. Syötin koodin eikä se se toiminut itellan sivuilla. Kunnes tajusin kaverin kommenteista että matkahuolto toimittaa paketit ja heidän sivuiltaan sain jäljitettyä paketin :) Loppu hyvin kaikki hyvin. Toivottavasti teidän paketti myös löytyy.

  VastaaPoista
 2. Minun hulluilut saa lukea blogista;)

  Kiva että sinäkin sait mitä halusit.

  Aika kamalaa tuon Pompin paketin katoaminen. Kiinnostaa todella kuulla kuin muiden on käynyt.

  Minulla on kadoksissa Ticketin arvontavoittopakatti. Olen kysellyt sitä jo moneen otteeseen ja aina saan vastaukseksi että pkt on matkalla! =/ Kuitenkin olen aina Ticksulta tilatessa saanut paketin tosi nopeasti kotiovelle. Erikoista touhua! Samassa paketissa on tulossa meille kaksi kevätpukua. Olisi kiva ehtiä niitä käyttämäänkin.

  VastaaPoista
 3. Monalisa:

  Kiitos vinkistä! Kyseessä on nimittäin yli 500e kimppatilaus ja tosi tympeetä tollainen. Täytyykin heti laittaa vinkki eteenpäin :)
  Oma osuuteni menee suoraan palautukseen :( Ei sillä, että ne ei miellyttäisi..

  jarna:

  Kävinkin jo sun löydöt aikaisemmin katsomassa :) Tietty näiden lisäksi on lapsille perusbenettonit jne, toimii!
  No onpa inhaa, että toi sinunkin paketti on vaan matkalla! Eipä tuolla kevätpukuja enää paljon kohta tarvitse.. Tietysti teillä nyt on meri siellä lähempänä, niin tulee ja on viileämpää.

  VastaaPoista
 4. Mä kävin keskiviikkoaamuna kahdeksalta ostamassa laukun. Sain omani, mutta loppuivat muutamassa minuutissa. Ihmekös tuo, kun näin useammankin tädin kanniskelevan mukanaan kolmea tai neljää kappaletta, joista tulee takuuvarmasti suurin osa takaisin, kun on ensin kotona vertailtu tarpeeksi. Epäreilua niitä kohtaan, jotka eivät omaansa saa tuollaisista tuotteista, joilla on kysyntää. Sen lisäksi lähinnä pikkusälää, tänäänkin piti mennä vain ostamaan kummitytölle nimipäivälahja, mutta kassiin tuli useampi muukin tuote. Ei pitäis käydä ollenkaan, niin ei menis rahaa.

  VastaaPoista
 5. Tilasimme myös kimppapaketin ja jostakin syystä nettisivut oli antanutkin loppusumman kruunuina. Eivät sitten tietenkään lähettäneet pakettia, koska olimme maksaneet liian vähän.
  Omat sivut näytti paketin olevan koko ajan käsittelyssä ja laitoimme sähköpostia pompdeluxille, mutta mitään ei kuulunut. Vasta kun soitimme sinne, niin alkoi tapahtua.
  Heillä on ollut ongelmia nettisivujen ja sähköpostien kanssa.
  Palvelu oli erittäin ystävällistä ja lähettivät uuden paketin tuleen heti samana päivänä, kun maksoimme oikean hinnan heille. Ja väärä maksu maksettiin samantien tilille.
  Paketin tulossa kyllä jostakin syystä kesti normaalia kauemmin, vaikka se lähetettiinkin pompdeluxilta heti. Eli joko matkahuollolla tai Tanskan postilla kesti tavallista kauemmin.
  Aikaisempi tilaus tuli ilman ongelmia perille.

  VastaaPoista
 6. Lotta:

  MK laukku? Niistä oli varmasti tosi kova kysyntä! Kurjaa tollainen hamstraaminen, tosin saattaahan siellä olla näitä, jotka ostaa usealle toimeksiannosta :)

  Perjantaina Muru kävi myös ostamassa kummilahjat, mutta niitä ei voi vielä näyttää blogissa, jos kummit sattuvat lukemaan :)

  Anonyymi:

  Näin juuri meidänkin kohdalla, pompsun sivut näyttävät käsittelyä.. Paketti löytyikin Monalisan vinkistä! On saapunut 4.4. turun lajitteluun ja sieltä ei ole liikkunut. Liekö lähetetty jo takaisin?

  VastaaPoista
 7. Tosi hienoa että paketti löytyi. Luulisi että sitä ei ole takaisin vielä lähetetty jos sitä ei ole teille yritetty edes toimittaa?? Luulisi että lähtee vasta takaisin jos asiakas ei sitä ilmoituksista huolimatta nouda. Kerrot varmaan miten se kanssa lopulta kävi :)

  VastaaPoista
 8. Jep, sehän se :) Onhan osalla varmasti toimeksiantoja, mutta siksi olisikin fiksumpaa, jos olisi esim. max 2 per asiakas, voisi ostaa kaverillekin, muttei sentään kymmenelle :P

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥