maanantai 16. huhtikuuta 2012

Uusittua yläkertaa

 Samalla, kun Muru siirsi yläkerran alakertaan, kävi myös toisinpäin ja yläkerta sai uuden ilmeen. Lupasin teille kuvia ja tässä onkin nyt jotain.

Eli kun alhaalta nousee rappuset ylös, oikealle jää ipanoiden huoneet. Kyllähän me leikiteltiin ajatuksella, että muuttavat yhteen ja meille tulee työhuone, mutta hei! Kyllä tuleva koululainen tarvitsee oman huoneen, varsinkin jos siihen on mahdollisuus!

Suoraan edessä olisi kylppärin ja saunan ovi, sekä viistosti etuvasemmalla valkokangas, sekä sen roippeet. Koko yläkerran pohjapiirrustuksen näet tästä postauksesta.Yläkerrassa on nyt Murun työtilan lisäksi pieni leponurkkaus, josta saa vaikka väijyttyä elokuvaa. Lapsethan mahtuvat tuohon nojatuoliin molemmat, enemmän jos tulee vieraita, niin kyllä ne ipanat taitavat parhaiten lattialla viihtyä, isoilla tyynyillä makoillen.Muuten yläkerta on oikeastaan pysynyt samanmoisena, mitä nyt Muru päivitti kaiutintin- ja vahvistintilanteen. Mä en ymmärrä niistä mitään.


4 kommenttia:

 1. Pieni Lintu:

  Kiitos! Sun pitäis varmaan tulla kuvaamaan, kun musta tuntuu, etten saa millään tallennettua kameraan, kuinka kiva se oikeasti on :D

  VastaaPoista
 2. Voi että mä tykkään tuollaisesta minimalistisesta tyylistä,teillä on just sopivasti somisteita siinä,ja ihanat värit.Mä niin ihailen tollasta taitoa!Missä teillä on rojukasat,joita meiltä löytyy kymmeniä pitkin kämppää?????

  VastaaPoista
 3. Mamma Outolintu:

  Voi kiitos <3 On meilläkin niitä rojukasoja täällä, kuvat on vaan niin helppo rajata :)

  Ja arvaas, minkä takia lastenhuoneista ei niin usein ole kuvia :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥