lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vyssan lull

Vauvan nukkumisongelmia? No kyllä!
Tai siis kaipa nämä on itse aiheutettuja, kun nukutaan vierekkäin. Helppo imettää - laiska äiti.

Ystäväni suositteli minulle näitä "vyssan lull" -nimisiä keinutassuja, jotka siis kiinnitetään pinnasängyn pohjaan. Keinutassujen ansiosta pinnistä voi hytkyttää ja kiikuttaa niin, että vauvan on helpompi nukkua.

Toimiiko tämä? Onko kenelläkään kokemuksia?

Voisi olla se ensimmäinen askel.

10 kommenttia:

 1. Meillä oli kehto ominaisuus sängyssä Ennillä ja pienilillä, oli aivan ihana keksintö suosittelen <3

  VastaaPoista
 2. Meillä ostettiin nuo jo esikoisella, laiska äiti myös. Neiti nukkui imetyksen loppuun 14kk vieressä ja siirtyi sitten omaan sänkyyn. Musta noista ei ollut mitään apua, ainakaan meillä. Nyt pikkukakkonen tänään 1kk ja sama homma jatkuu, omassa sängyssä ei nukuta. Ja onhan imettäminen helpompaa kun pieni nukkuu vieressä ;)

  VastaaPoista
 3. Aika hauska voi toimia taitaa olla ihan uusi keksintö.Mukavaa pääsiäisen jatkoa toivottvasti saat levättyä:)

  VastaaPoista
 4. paha sanoa, kun 1v ei omaa edes omaa sänkyä ja visusti perhepedissä on ja pysyy ;) imetys loppui 11kk ikässä itkuitta, ja silti nukkuu edelleen täysiä öitä.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi:

  Nämä ilmeisesti voi asentaa jotenkin niin, että myös hieman keinuu. Kiitos vinkistä!

  Anna:

  Näin juuri :) Meillä on siis kaksi ekaakin laiskuuttani nukuttanut viereeni, imetyksellä. Ja yöt menee ehkä kivuttomammin? Nojaa, muusta en tiedä..

  Hanna:

  Ei aavistustakaan, kuinka kauan nämä ovat olleet olemassa :) Itse kuulin vasta!
  Rauhaisaa pääsiäistä sinnekin :)

  Kippuralla:

  Onhan nuo edellisetkin oppineet nukkumaan, vaikka tosiaan olen ne mukavuudenhaluisena (voiko tässä käyttää tota termiä, au, mun niskat!) nukuttanut ja tainnuttanut aina imettämällä.
  Ihanaa, että saat nukkua :) Toivottavasti meilläkin pian :)

  VastaaPoista
 6. meillähän oli eka kosketus pinnikseen, kun oli nukutus edessä 10kk iässä sairaalassa. oli hilpeä neiti, kun sängyssä pystyi pomppimaan :D
  nyt lapset on jäämässä hoitoon ensiviikonloppuna, ja pitäisi ostaa matkasänky. en usko että ukki välttämättä perhepeteilee villin 1vn kanssa :D

  VastaaPoista
 7. Kerro, jos päädyt noita kokeilemaan, että mitä tykkäät. Mä oon kans nukuttanut kaikki kainalossa ja tissillä tainnuttamalla öisin. Meidän pojat on vielä sen verran itsepäisiä, ettei vahingossakaan vähennä yöheräämisiä itsekseen, joten unikouluun on päädytty aina jossain vaiheessa (kun laiska äiti/ isi on kerännyt voimia tarpeeksi siihen huutokonserttiin). Nyt E:llä kaksi yötä koulua takana ja taas sitä miettii, miksi odotti näin pitkään ennen kuin ryhtyi kouluttamaan.

  Tsemppiä teille yöheräämisiin, toivottavasti helpottaa pian!

  VastaaPoista
 8. Mä en muutoin ota vauvaa kainaloon, kun aamuyöstä, vikoilla yötissittelyillä. Sillon oon jo niin silmät ristissä, et nukahdan istualteen jos niin imetän. :D

  VastaaPoista
 9. vyssan lul kuulosti ihan Ikean tuotteelta :) Ostitko nää,onko kivat?

  VastaaPoista
 10. En ole vielä ostanut, varmaankin siinä 6kk tietämillä, kun (toivottavasti) neiti nukahtaa omaan sänkyyn :)
  Aina sitä saa haaveilla :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥