perjantai 25. toukokuuta 2012

Uutta satoa

Kausiruokaa melkein parhaimmillaan
(parasta vasta kokonaan kotimaisista tietty)

Keitä uusia perunoita lähes kypsäksi.
Pilko perunat ja lisää pannulle voin kanssa ruskistumaan.

Näitä ei niinkään paisteta, hetken vaan ovat siinä.

Lisää sekaan sipulin varsia, tuoreet ovat parhaita!
Minulla on tapana pilkkoa nipusta ylijääneet varret pakkaseen käyttöä odottamaan,,
Suolaa ja pippuria nyt ainakin.

Perään vielä pinaattia tai nuorta nokkosta, minun oli pakastimesta sekin..

Kaiken kruunaa kerma.

Tarjoile herneiden ja kalan kera.

Mulla olisi ainakin tsiljardi kuvaa reissusta, jotka haluan jakaa. Täytyy vaan käydä kaikki ensin läpi.

Tuotiin tuliaisena kipeä Pienin, pikaista paranemista!

2 kommenttia:

  1. Tein tätä ohjeesi mukaan. Nam! Täytyy vain odottaa sitä kotimaista satoa, maku on varppina parempaa. Kiitos vinkistä. -m- :)

    VastaaPoista
  2. -m-

    Kiva, että pidit! Kotimaista tosiaan kannattaa aina odottaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥