lauantai 2. kesäkuuta 2012

nvey eco.

Huolehdin ihostani ja meikkaan lähestulkoon päivittäin. Toki minäkin vietän ns. kalsaripäiviä, jolloin Pienimmän kanssa pötkötellään ja käydään vaunulenkeilla jos olosuhteet on kohdillaan.

Koska iho on ihmisen suurin elin, ei ole ihan sama mitä siihen laittaa. Hyvä puhdistus ja kosteutus on tietysti kaiken a ja o, mutta meikki- ja muiden tuotteiden sisältö vaikuttaa myös.
Sain testiin nvey eco -merkkisiä meikkejä, jotka ovat aitoja, sertifioituja luomu meikkejä.

Sarja pitää sisällään oikeastaan kaiken, mitä tarvitset täydellisen meikin tekoon aina pohjasta siveltimiin, joilla meikki toteutetaan.

Yleensähän luomu ja meikki kuulostavat yhdistelmänä vähän samalta, kuin kasvishiusvärit. Tämä on allekirjoittaneen mielipide.

Kuitenkin näitä useita kertoja käyttäneenä voin todeta, että pigmenttiä riittää. Siksi siis ammattilaisetkin näitä käyttävät. Poskipunan sävy oli täydellinen vaalealle iholleni ja vain sipaisu riitti. Ja tuo nuden ja pronssin värinen luomiväri on omiaan kesämeikkiin. Kaikki meikit ja sävyt näet suoraan valmistajan sivuilta tästä.
Testiin saamissani meikeissä oli myös lapsiperheen äidille pakollinen Eco Erase Corrector , joka huijasi loistavasti väsyneet silmänaluset freesimmäksi.

Joinakin aamuina muistutan nimittäin silmineni ottelun hävinnyttä nyrkkeilijää, joilloin se on täydellinen tuote. Totuuden nimissä täytyy sanoa kuitenkin, että niinä aamuina tulee harvemmin meikattua...
Onko lukijoissa luomumeikkejä käyttäviä? Vai tuleeko sitä mietittyä niin tarkkaan, mitä iholle laittaa?

Mukavaa viikonloppua! Muistakaa levätä, että meitä nyrkkeilijöitä on huomenna muutama vähemmän  :)

(sisältää mainoslinkin)

2 kommenttia:

 1. Minä käytän paljon luomukosmetiikkaa, mutta en juurikaan luomua värikosmetiikkaa, koska en ole löytänyt hyviä. Meikkaan miltei päivittäin, mutta hyvin kevyesti. En tarvitse vahvoja meikkivoiteita kuin juhlameikissä harvoin. Hyvää ekoripsaria ei ole löytynyt, minulla on tällä hetkellä The Body Shopin, joka on jopa parempi kuin edellinen Lancome ja sitä edellinen Kanebo.

  Vaalea luomiväri on joskus kauan sitten ostettu ja merkkikin on kulunut pois, rajauksen teen Make Up Storen rajauskakusta siveltimellä. Poskipuna on Lancomen, mutta ostin juuri Saksasta uuden, joka on aivan mahtava ruskettuneella iholla. Ihan markettikamaa, mutta mahtava! Huulipunia on milloin mitäkin, nyt suosikkini on Clarinsin korallinen kiiltävä puna, edellinen suosikki talvella oli Diorin.

  Ihovoiteet, kasvovedet ja hoitotuotteet on usein luomua. Niin on nytkin. Berliinistä löytyi paljon luomua edullisestikin. Kotimaassakin on tarjonta ilahduttavasti lisääntynyt. Olen kokenut luomuvoiteet aivan parhaiksi, paljon parempia kuin esim. lempparini vuosien takaa: Biotherm Aquasource.

  VastaaPoista
 2. jarna:

  tuo on ihan totta, että kunnollista ripsaria on vaikea löytää, ihan siis mistään sarjasta :)
  kaiken lisäksi oma mentaliteettini on, että ripsiväriä ei voi olla koskaan liikaa, joten tuo omat haasteensa "hyvän" löytymiseen.

  ulkomailta löytää usein paremmin kaikenlaista kosmetiikkaa, mitä voiteita käytät? minustakin biothermin aquasource on ollut hyvä, joten siksi kyselen :)

  reissusta ostin juuri lumenen kosteuttavan sinisen, sisältää xylitolia voiteen ja pidän siitä ja koostumuksesta, vaikka ei luomua olekaan.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥