sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rosso bottega//cucina testissä

Käymme perheenä ravintolassa syömässä noin kerran viikossa.

Monta kärpästä yhdellä iskulla:
-saamme yhteistä aikaa, jolloin kenenkään ei tarvitse tehdä ruokaa tai korjata jälkiä.
-lapset oppivat käyttäytymään ravintolassa jo pienestä pitäen.
-uusia makuelämyksiä kaikille.
-luksusta arkeen.
-mainitsinko, että mun ei tartte tehdä ruokaa..
Tässä uudentyyppisen Rosson ideassa on monia hyviä puolia mm. laskun saa maksaa omaan tahtiin kassalla.
Toisaalta samalla kääntöpuolena on lisääntyvä itsepalvelu.

Minäkun odotan saavani ravintolassa palvelua.


Ruoka oli äärettömän maukasta ja annokset Rossomaiseen tapaan riittäviä.

Oma pizzani tuli heidän mainostamastaan "elävän tulen uunista" ja oli rakennettu rukiisen pohjan päälle.

Henkilökohtaisesti en juurikaan välitä pizzoista, mutta tämän tuoreet täytteet yllättivät maullaan.

Jälkkäriksi tilaamani tiramisu ja espresso kruunasivat aterian.
Miljöö ravintolassa on pelkistetty ja samalla maalaisen rouhea.

Kuitenkin kahvilamainen tunnelma pakotti kysymään tarjoilijalta: ollaanko me nyt ihan oikeassa rossossa?

Leikkipaikasta plussaa
Lastenhoitohuoneesta miinusta
Kyllä me aiotaan uudestaankin poiketa kauppareissulla.

Ihan kiva!

ps. kävitkö sinä täällä?

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä todella luxusta kun perheessä on pieniä lapsia. Äitikin saa edes joskus ruoan lautaselle, ettei itse sitä tarvitse tehdä. Ja oikea periaate tuo, että lapset oppivat pienestä pitäen käyttäytymään ravintolassa. Joskus näkee tapaauksia kun lapset säntäilevät asiakkaiden lomassa häiritsemässä heidän ruokailuaan ja vanhemmat eivät välitä muusta kuin omasta ruokailustaan. Surullista sinänsä, koska vaikka ollaankin ravintolassa on se kuitenkin perheen yhteinen ruokahetki. Missä Rossossa kävitte?

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun kerroit kehuja, on ollut ajatuksissa käydä - viimeksi kun yritettiin, oli vielä rempan alla..

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥