maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mansikanmakuinen muisto

Meitä odottikin tänään kasa lettuja, kun tulimme Murun ja Pienimmän kanssa lääkäristä.

Isot jäivät hoitajan kanssa kotiin ja tuoksu oli jumalainen!

Tarjoiltiin tietysti itsetehdyn hillon kera, on marjaprosentit kohillaan.

Kannattaa kokeilla, sillä tämä(kin) on tehty nykyisin superhelpoksi:

Mansikkahillo

2 litraa mansikoita
1 pkt hillo-marmeladisokeria
ihan vähän vettä jos teet tuoreista marjoista

Kaikki sekaisin kattilaan, keitä 5-10 minuttia ja purkita.




1 kommentti:

  1. Meillä myös oli tänään samanmoiset herkut ! Kyllä itsetehty hillo jotenkin kruunaa letut ja pannukakut :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥