tiistai 28. elokuuta 2012

Lohinapit.

Lohinappien reseptiä kysyttiin ja tässäpä tämä siis tulee. Tahnaa tulee noin 1,5-2 pussilliseen ruissipsejä.

Meillä oli tarjolla yksi pussillinen täytettyjä ja loppuivat kesken. Loput tahnat söin.. lusikalla ja paahtoleivän päällä, NAM!

Savulohitahna:

1 prk creme fraishea
1 pkt piparjuurituorejuustoa
1 dl tillisilppua
500g lämminsavulohta (loimukin toiminnee)

Perkaa kala ja sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta mustapippurilla. Minusta ei kaivannut enempää mausteita.

Tervetuloa uusille lukijoille!

ps. tilattiin Nopsterille uusi sänky, olisi myynnissä ikean musta minnen. laita mailia jos kiinnostaa! MYYTY!

6 kommenttia:

  1. Kyllapa on herkullisen nakosta ja tietenkaan noita ruissipseja ei oo taalla maassa olemassakaan. Taytyypa ens Suomen lomalla ostaa mukaan.

    VastaaPoista
  2. Mama D:

    Cream crackereita on kaikkialla :) toimii varmasti niinkin!
    Noi ruissipsit on kyllä herkkuja ja niitä on nykysin vaikka mitä makuja.

    VastaaPoista
  3. Oi kun tuli nyt nälkä!!! :)

    Täällä olisi sinulle jotain:

    http://pienilintu.blogspot.fi/2012/08/very-inspiring.html

    VastaaPoista
  4. Pieni Lintu:

    Kyllä näitä nälkäänsäkin syö :D
    Lämmin kiitos tunnustuksesta, u made my day!

    VastaaPoista
  5. Tulin hakemaan tämän reseptin : )

    pitää tehä tsti versio jos sitten lastenvaatekutsuilla parin viikon päästä tarjois.

    VastaaPoista
  6. Amalia:

    Testiversiot on aina parhaita, kaiken saa syödä itse :D

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥