keskiviikko 12. syyskuuta 2012

7kk
Pienin täytti juuri seitsemän kuukautta! En ymmärrä mihin aika katoaa? Tuntuu, että juuri ajettiin kotiin synnäriltä. Pakkasta lähemmäs kolmekymmentä, paleltuukohan se matkalla? Lunta maassa - ja puissa. Ihmisillä on normipäivä, vaikka oma elämä pysähtyi hetkeksi. Miten outoa, että maailma jatkaa radallaan.

Meidän seitsenkuinen osaa jo ryömiä. Konttausasentoon noustaan harjoittelemaan hetkeksi, kunnes huomataan, että vanha tyyli on parempi toistaiseksi. Karhunkävelyäkin ihan vähäsen.

Tänä aamuna kainalonukkuja herätti tapansa mukaan kuuden aikaan kiehnäämällä. Ryömimällä ihan kiinni kasvoihin. Kuului "tätätätätä". Kohta varmaan jo äiti!

Istuakin osaa tuettuna. Suojaheijasteet joka suuntaan ovat vielä vähän heikot, mutta päivä päivältä neiti on tukevammin maassa. Yksi lempipuuhista on lukeminen sylissä istualteen. Lempikirja isosiskolta peritty baby einstein mimi.

Ruoka on edelleen aika pahaa, paitsi jos siihen sekoittaa hedelmää tai marjaa. Samapa tuo, laitetaanhan hei maksalaatikkoonkin puolukkahilloa. Miksi siis lasagneen ei voisi lisätä vähän päärynää? Imetys on edelleen se juttu.

Lattialamput saa usein kyytiä. "EI!" on ilmeisesti kehoitus laittaa pienempää silmään ja kaasua pohjaan. Ehdin! Pistorasioihin täytyy taas virittää muutama suoja. Turvaportitkin ruuvaamatta vielä. Telkkaritason laatikoiden nupit on kivoja imeskellä, niin ja rappuset!

Nyt ollaan myös pari kertaa harjoiteltu jäämään jonkun muun, kuin äidin hoitoon. Välillä paremmin ja välillä vähän vähemmän hyvin lopputuloksin.

Kiitos kaikista kommenteista arvontaan ja palautteesta jälleen! Ja tervetuloa uudet ja kiitos vanhat, että pysytte mukana. Arvontaan ehtii vielä osallistua tämän viikon, siihen pääsee klikkaamalla oikeaa sivupalkkia.

(Pienimmän asu: claire&hm)


3 kommenttia:

 1. Ihana 7kk typykkä! Meillä mennään hieman edellä..parin päivän päästä vietellään 9kk päivää tyttösen kanssa. Ja edelleen ihemettelen, että miten tämä 9kk on mennyt niin vauhdilla?? Kohta vietellään jo niitä 1-v synttäreitä!!!

  VastaaPoista
 2. Sifia:

  Voi kiitos :)
  9kk vauvat on niin suloisia <3 juttua riittää jo enemmän ja vauhti on kovempi! eka vuosi menee kyllä ihan liian nopeasti..

  VastaaPoista
 3. Jos tuo pikkuinen tulee äitiinsä ja sisaruksiinsa niin veikkaanpa, että nousee tukea vasten pystyyn kahden-kolmen viikon päästä. Suloinen prinsessa ja onnittelut! Ja kohta se tulee - ensin ehkä "ätä" ja sitten äiti. Sitä hän kovasti yrittää. -m-

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥