maanantai 17. syyskuuta 2012

Kootut kuminaamat.

 Nyt tulee maanantaiaamun kunniaksi sitä kuuluisaa omaa napaa. Kyseessä on nimittäin haudanvakava juttu. Yhtä vakava, kuin haalariin sopivat asusteet. Nimittäin kampaaja!

Olen menossa ensi lauantaina (ihan yksin) kampaajalle ja yhtään en vielä tiedä, mitä tässä tekisi. Kollaaseihin kokosin hiustyylejä  ja -värejä vuosien varrelta. Varhaisin näistä on muistaakseni vuodelta 2006.

On ollut pidempää, lyhyempää. Ruskeaa, vaaleaa, punaista. Otsatukalla, puolikkaalla ja ilmankin. Yleensä ilman. Vakijuttu taitaa olla noi raidat. Ehkä vähän ysäriä, mutta en oikein osaa niistä luopuakaan.. Hoi tyylitiimi! Päivitä minut.

Ihon sävy on luonnostaa aika lailla talouspaperin värinen. Runollisempi saattaisi verrata Lumikkiin. No, minä tunnustan olevani siis kalpea. Hiukset ovat ilman suoristusrautaa aikalailla luonnonkiharat, mutta ilman tököttejä sellaiset ihan vaan leijuvat. Ei mitään ihkuja korkkiruuveja..

Mitä ihmettä tässä tekisi?


6 kommenttia:

 1. Minäkin suuntaan ke kampaajalle. Enkä tiedä, mitä tekis. Olen kasvatellut ja kasvatellut ja nyt vois olla polkka taas pop :-)

  VastaaPoista
 2. Hannis:

  Täällä viimeksi tukka lyheni olosuhteiden pakosta.. Toi lisääntyminen on hiuksille kovin stressaavaa :)

  Polkka voisikin olla kiva! Ihanaa kampaajareissua sulle, pääset hemmotteluun vielä nopeammin :)

  VastaaPoista
 3. Sama hiuskriisi päällä täällä :) Se polkka vaikka raidoilla voisi kyllä olla sulla aika kiva :) mutta pitkä on myös ihana... sama ongelma täällä että leikatako vai antaa olla... ja tuo lisääntyminen on kyllä aika hiusepäystävällistä... Aurinkoisia syyspäiviä sinne :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään yläkuvien ylimmästä vasemmalla ja alhaalla keskellä, sekä alakuvista alhaalla keskellä. Mielestäni ne sopii sulle hienosti :)

  VastaaPoista
 5. Joo, noh, toi ylärivin eka on hyvä, mutta väri voisi olla tummempi, ehkä. Sinulle sopii myös nuo alarivin 3. 4. Älä ota vaaleita raitoja. Polkkatukka sopii Sinulle myös, mutta olisiko se niin helppohoitoinen luonnostaan kihartuville hiuksillesi? Kiireessä hiukset on helppo laittaa somalle sykerölle eli harjaus ja jokin kiva juttu hiuksiin, jolla saat ne kiinni. Sulle sopii kampaukset, jotka vievät hiukset pehmeästi pois kasvoiltasi. Meniks vaikeeks? Kerro kampaajallesi mitä haluaisit ja kysy mitä hän ehdottaa. Voit myös ottaa jonkin kuvan mukaan, jos olet löytänyt mielestäsi kivan tyylin jostain lehdestä. Ei nää hiusjutut ole koskaan helppoja. Kiva nähdä lopputulos. -m-

  VastaaPoista
 6. Niinamaria:

  Kiitos samoin! Täällä juuri kampaajalta tulleena toivon, että sinunkin hiuspulmat ratkeaisivat :) Ja jos ei.. kasvaahan ne aina takaisin!

  Marika:

  Kiitos! Myös lemppareitani :)

  -m-:

  Laitettiin niitä raitoja kuitenkin, vaikka puhuttiin sun kanssa jotain muuta.. Yhekskytluku roks :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥