tiistai 25. syyskuuta 2012

Namebubbles osa kaksi.

Tuossa aikaisemmin kesällä kirjoittelin näistä namebubbles merkintätarroista. Loistava keksintö.

Näillehän on kotimainenkin vaihtoehto (tarramonsteri), mutta pohdittuani asiaa eri kanteilta (ulkonäkö, hinta, kokemukset..) päädyin kuitenkin näihin rapakon takaa tilattaviin.

Tarrat ovat meillä esillä eteisessä, avainpurkissa, josta niitä on helppo läimiä tarvittaessa vaatteisiin.

Valitsin vihreän, sillä meillä samoja tarroja käyttää kolme lasta. No okei.. Pienin ei suinkaan vielä. Monogram -malliin tuli sukunimi, jolloin jokaisen vaatteet voi merkitä.

Helppoon kiinnitykseen olen ollut todella tyytyväinen ja käytössä tuntuvat pysyvän paikoillaan. Valitettavasti toistaiseksi ei ole tarvinnut näitä vaatteita (ulko) pestä, missä tarroja on, joten pesupysyvyydestä ei ole kertoa oman käden kokemuksia.

Nälkä kasvaa syödessä, näitä on nimittäin vaikka mitä ihania!

4 kommenttia:

 1. Meillä on ollut noita Namebubbles tarroja vuoden ajan käytössä ja kestävät pesua tosi hyvin! Suosittelen myös :-)

  VastaaPoista
 2. Nää on ihan loistavia. Tilasin noiden tavallisten tarrojen lisäksi sen day care-pakkauksen, missä oli eri muotoisia tarroja, mm. kenkiin. Niitä voi laittaa myös astioihin, (juomapullo, eväsrasia kerhoon), kun kestävät astianpesukoneenkin. mun kokemuksen mukaan pysyvät hyvin myös pesukoneessa.

  VastaaPoista
 3. Loistavaa, kiitos muistutuksesta! Tytöt on kolmatta viikkoa päiväkodissa ja kaikki vaatteet merkkaamatta...

  VastaaPoista
 4. Pikku Hiiri:

  no hyvä, että toimii! näin olen saanut muualtakin kuulla :)

  Omppumamma:

  nääkö tavalliset ei toimi tavaroissa? mä oon laittanut mm. avaimen kaulanauhaan, pyöräilykypärään, sekä kännyyn. toivottavasti ei lähde irti!

  Heidi:

  nyt täytyy myöntää, että meillä on olleet ainakin kolme vuotta ilman merkkausta.. öh.. nämä ovat siis ekat ever, koska boikotoin tussimerkkaamista ja niitä kamalan vaikeita silitysjuttuja, jotka päätyvät aina pesukoneeseen :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥