perjantai 21. syyskuuta 2012

Perjantaiaamua kuvin.

Toissa aamuna näin bussipysäkillä mummon, joka heilutteli iloisesti jalkojaan korkealla penkillä.
-Hymyilytti.

Iloista viikonloppua!7 kommenttia:

 1. Jospa se mummo heilutteli jalkojaan ja iloitsi syksyn väreistä? Kohta on pimeää, sateista, räntää - talven odotusta. En tykkää tuosta, olen kevään lapsi! Syksy on kaunista aikaa, puut kauniita. Mutta se aika lokakuusta maaliskuuhun - siihen mahtuu myös hyvää, mutta se luonnon "ankeus" vai mikä se on? Tää ei tykkää siitä, räyh!!! Kauniita kuvia sulta - jaksaa kestämään kevääseen <3 -m-

  VastaaPoista
 2. Mista tiedat etta oli mummo? Ehka sairas ja siksi liikutti jalat. ohab sul oma äite ja se vanhaks tulee. naurat vaivoja sairauksia, ma en aina ymarra sua! hoita oma aiti ko sairas!

  VastaaPoista
 3. -m-:

  Kiitos :) Iloinen se mummo oli jostain, silläkin oli vieno hymy. Veikeä kaikenkaikkiaan. Hertan lastenlaulussa lauletaan onnellisesta mummosta, veikkaan, että tämä oli se!

  anana:

  no sanos muuta <3

  anonyymi:

  rohkeastipa jätit kommenttisi anonyymina ;) sinuna olisin vilpittömästi enemmän huolissani oikeinkirjoitustaidosta, sekä omasta mielenterveydestä..

  VastaaPoista
 4. Siis voiko olla totta tuon anonyymin kommentti? Olen samaa mieltä kanssasi kommentistasi. Ei terve ihminen kirjoita tuollaista. Menköön hoitoon! Ei kai sulla vaan ole joku kateellinen tai vihamies? No, kateellisia löytyy kaikilta, mutta tuo on jo alatyyliä. Mites sun uudet hiukset? Jokos kohta kuvia saadaan - toivoisin kovasti. Mukavaa syksyviikonloppua teille. -m-

  VastaaPoista
 5. -m-:

  nämä on näitä, joskus julkaisen, joskus en. kommentti kertonee enemmän jättäneestä ihmisestä, kuin kohteesta ;)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihania kuvia! Pyykkipojat saat kyllä, jos haluat =)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥