lauantai 22. syyskuuta 2012

Pomp de Lux -kutsut


Järjestin elokuussa Pomp de Luxin kotikutsut, joissa esittelijänä toimi ihana Pikku Hiiri Pink Dreams blogista. Hassua tavata livenä kanssabloggaajia. Vaikka tämä ei ollutkaan ensimmäinen kerta, jotenkin se on vaan tosi hassua aina. No varmaan tiedätte tunteen. Varsinkin, jos kyseessä on ihminen, jonka blogia seuraa oikein tiiviisti.

Noh, se jaarittelusta..

Esiteltäviä vaatteita oli uskomaton määrä, mutta positiivisessa mielessä. Oli upeaa nähdä koko kokoelma! Mallisto käsittää yli kaksisataa vaatetta, joista siis jokainen oli nähtävillä. Plussaa siitä, että eri värivaihtoehdoista oli esillä kangastilkut, eikä täytynyt arvailla printatusta paperista oikeita sävyjä. Mielestäni esimerkiksi mallistoon kuuluvat ulkovaatteet täytyy nähdä livenä. Saa tuntuman materiaaliin ja mitoitukseen.

Saahan tähän toki aikaa kulumaan, mutta hei.. Lastenvaatteet ovat harrastus siinä, missä urheilukin!

Vieraina olevat pikkutytöt, Tirppa mukaan lukien huokailivat tyllihameiden, sekä -mekkojen äärellä. Tilasin Pienimmälle ja Tirpalle nuo kuvassa näkyvät Emily mekot joulua silmälläpitäen. Samat ihanuudet puetaan maanantaina päälle ja suunnataan Nopsterin koululle kuvaukseen.

Tirppa sai lisäksi unipuvun, jonka piti tilaamani mekkona, mutta ajatuksissani saatoin raksia pyjamaversion ruudun.. Ihana se silti on! Sitä paitsi tilasin myös tosi reilun koon, joten oikeastaan menköön yläosa tunikana aluksi. Samaa sarjaa löytyy myös pikkarit, jotka odottaa jo käyttöönottopesua pyykkikorissa. Sarita pyjama ja pikkarit ovat muuten luomupuuvillaa.

Nopsterille tilattiin myös pari paitaa, ihan übermageita! Toisen valitsi itse ja toinen oli minun suosikkini. Mutta niistä näette kuvia myöhemmin, kunhan puran tämänpäiväiset kaverisynttärikuvat kamerasta. Huh, mitkä bileet..

Kaikenkaikkiaan jäi tosi hyvä maku tästä hommasta ja järjestän kutsut varmasti uudelleen, kunhan kevätmallisto ilmestyy. Ainoana miinuksena täytyy todeta, että vieraiden määrää karsi aluksi vain luottokorttimaksumahdollisuus (sanahirviö!). Myöhemmin selvisi, että tilausjärkässä oli vielä alkukankeutta ja maksu onnistuikin laskulla. Tämän kun olisi tiennyt..


Teksti kulkee nyt niin hankalasti, samoin kuin ajatus, että lähden suihkuun ja yöunille. Huomenna iloitsen taas uudesta tukasta, sekä suurmarkkinoista. Huomenna mennään myös Koiramäen pajutallin kurpitsakarnevaaleille. Satoi tai paistoi.2 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kivoista kutsuista! Meillekin saapui tuo suuren suosion saavuttanut Emily-mekko ja M on ihan ihastunut siihen!

  Plussaa vielä siitä, että lähetti toi tilauksen suoraan ovelle:)

  Pink dreams-blogiin täytyy myös tutustua!

  -Alice

  VastaaPoista
 2. Alice:

  No kyllä! Ihmettelin yksi ilta, kun puhelin soi ja lähetti kyseli, että missä ihmeessä on tällainen osoite :D Ei tarvinnut edes postiin vaivautua :)
  Tosi kiva, että mekko on käyttäjälleen mieluinen. Varsinkin, kun tietää M:n olevan hyvin laatu- ja muotitietoinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥