lauantai 15. syyskuuta 2012

Silverjunglen syksyä

Silverjunglen taustalla häärivät ihanat naiset lähettivät pientä sneakpeakia tulevasta mallistosta. Voin kertoa, että tätä on odotettu, sillä kävin jo kesällä heidän showroomillaan katselemassa esimakua uusista tuulista ja olen ollut ihan täpinöissäni siitä lähtien!

Viimeaikoina olen löytänyt itseni klikkailemasta usein Silverjunglen sivuille, että jokojoko?! Onneksi nyt!

Tähtikuviota tullaan näkemään entiseen malliin. Materiaaleissa, sekä väreissä on uutta. Oranssi on yksi juttu, mistä olen tosi innoissani! Toivotaan, että kokoja on tullut lisää.

Luulin, että Pomp de Luxilta tilaamani vaatteet pääsivät joulukortteihin, sekä valokuvauspäivään, mutta nyt ollaan saatu paha kilpailija. Varsinkin, kun muistaa, että nämä vaatteet ovat Suomalaista suunnittelua ja luomua.


Mitäs pidätte? Oletteko yhtä innoissanne, kuin minäkin? Toivottavasti nämä saadaan pian kauppaan!
(ps. huomaan toistavani itseäni, mutta en voi sille mitään. kyllä! olen innoissani!)


7 kommenttia:

 1. Oiiii! Täällä on kans odotettu kovasti. Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Missähän koossa noita hameita on.. :) jos saisi 80-86 niin voisi tytöille ostaa ja tähtihousut veljelle niin avot oliso joulukamat.

  VastaaPoista
 3. Kati:

  No eikö! Kiva, että odotus palkitaan :)

  Kippuralla:

  Minusta viimeksi oli 98/104 pienin koko. Vastaa kyllä kokoaan, mutta vyötäröllä on sisällä kuminauha-nappikiristys ja ulkopuolelle saa vyön lenksuihin ;)

  VastaaPoista
 4. Oon nähnyt tuon v-pun rusettimekon tapaisen viime vuonna Seppälässä, ananakin siitä bloggasi

  http://a-nanan.blogspot.fi/2011/09/100.html hämmentävä yhdennäköisyys mielestäni.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi:

  Onhan niissä kyllä vähän samaa :) Vaikka niinhän se on, että hyväksi koettuja ideoita kierrätetään ja kannattaahan se ehdottomasti, Tuossa mekossa on myös samaa henkeä, kuin noanoassakin. Yhtäkaikki, tosi kiva :)

  VastaaPoista
 6. Ihania!!! Tulisivatpa äkkiä myyntiin...ei malta odottaa. Jos oikeita kokoja on, niin meille tulee vaikka ja mitä! =D

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikista ihanista postauksista ja kommentoijille kommenteista :)

  Mallisto julkaistaan muuten kokonaisuudessaan 20.9.2012 eli tulevana torstaina. Siitä eteenpäin kaikki tuotteet tilattavissa verkkokaupasta ja kotimyyjiltämme!

  Harmaasta hameesta on tulossa koot 98/104,110/116 ja 122/128. Mutta kuten jo infottiin näissä on kiristys nauhat joten menee pienemmällekkin. Meillä tämä on kuvattu 2-vuotiaalla :)

  Halusimme tässä samalla hieman ottaa kantaa tuohon kopiointiasiaan koskien uuden malliston neulemekkoa, joka oli täällä mainittu ja verrattu Seppälän vastaavanlaiseen tuotteeseen. Kyseinen tuote on ollut meillä täällä suunniteltuna ja valmiina reilusti yli vuoden, mutta vasta nyt otimme sen mallistoomme.
  Mallissa on todellakin yhdennäköisyyttä mainitun Seppälän mekon kanssa, huomasimme tämän itsekin. Halusimme kuitenkin pitää kyseisen, mielestämme kauniin tuotteen, mallistossa koska olimme mallin jo aikanaan suunnitelleet sekä valmistaneet ja uskoimme - ja uskomme edelleen - että maailmaan ja eri merkeille mahtuu näitä monenlaisia, vaikka välillä samankaltaisiakin, ihanuuksia :)Kuten on jo tullutkin esille, niin tällaista tapahtuu ja tulee tapahtumaan, ihan jo siksi että tietyt asiat toistuvat trendeissä ja muodissa, kuten nyt frillat ja rusetit, ja me kaikkihan yritämme tehdä ajanmukaisia tuotteita - kuitenkin pysyen uskollisena oman merkin tyylille. Ja välillä on sitten tietysti mahdottoman vaikea sanoa että kumpi oli ensin, muna vai kana :) Meiltä tätä tuotetta löytyy siis kuvan vaaleanpunaisena ja lisäksi tummana lilana.

  Aurinkoista syksyn jatkoa kaikille!!
  Terveisin silverjunglen tytöt

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥