lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksyinen sienihillo


Jokin aika sitten keittelin lauantai-illan puhteena hilloa suppilovahveroista. Kuulostaa tosi eksoottiselta, mutta on oikeasti tosi hyvää.

Ennemminkin hilloketta, kuin hilloa.. Ja yksi parhaimmista yhdistelmistä tämän nauttimiseen on kotijuusto ja loimulohi.

Resepti on joskus vuosia sitten leikattu jostain lehdestä, mutta on toiminut tähän asti loistavasti.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Tämä on myös  loistava vaihtoehto yhdeksi joulun ruokalahjaksi. Säilyy kyllä kylmässä siihen asti.

Muuta tällä viikolla keittiössä valmistunutta on:

ma: tonnikalapasta
ti: sosekeitto ja hedelmäkakku
ke: siskonmakkarapasta
to: jämäpäivä
pe: mäkkipäivä
la: ikeapäivä
su: ?

Hyvää viikonloppua!

9 kommenttia:

  1. kiva blogi ja lisään sut listoihini..

    VastaaPoista
  2. Hei taas. Tuo kuulostaa hyvältä ja kun ensi viikko on lomaa, voisin niitä suppiloita mennä keräämään. Tosin jos sinne metsään eksyy... auts! Olen sen joskus kokenut :( Tuosta kotijuustosta - oletko tehnyt sitä uunijuustoa, joka tehdään ternimaidosta, jota saa vain tietyistä paikoista? Helppo juusto ja pikainen uunissa tehtävä? Hyvää syyskuun viikonloppua teille -m-

    VastaaPoista
  3. Tuosta ternimaidosta vielä, että mummi ostaa sitä pakastettuna Hakaniemen hallista ja käyttää sen yhden purkillisen silloin kun tekee mieli hyvää, lämmintä kotijuustoa. Jos ostaa sitä enemmän on se säilytettävä pakkasessa. Hyvää on - vaikka sokeria ja kanelia päälle, mutta jonkin mielihillon kanssa tosi hyvää myös ja helppo tehdä. -m-

    VastaaPoista
  4. Riikan blogi:

    Kiitos :) Tykkän tosi paljon myös sinun blogistasi!

    -m-:

    En kyllä ole tehnyt uunijuustoa, en oikeen pidä sen mausta.. Mutta toi tuollainen herajuusto on hyvää!

    MiaMatleena:

    no on :)

    VastaaPoista
  5. Tää kuulostaa kyllä tosi hyvälle! :)

    VastaaPoista
  6. Voi jestas sentään mikä herkku. Enpä ole koskaan ajatellut keittäväni sienistä hilloa, mutta kun luin reseptin ja sen mitä tarjoaisit seuraksi, niin johan alkoi tehdä mieli sienihilloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ehkä parasta ikinä, täytyy taas tänä syksynä keitellä :)
      Siis kunhan saan nuo marjat ensin mehuiksi :D

      Poista
  7. Anoppini tekee myös tällaista hilloa. Tulee syötyä myös lihapatojen kanssa. Hyvää!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥