tiistai 18. syyskuuta 2012

Välivälikausi sekä arvonnan voittaja

Kesällä käytiin Tirpan kummin kanssa Kankaanpäässä suunnitteluhommissa. Samalla poikettiin Reiman tehtaanmyymälässä, mitäs muutakaan kuin säästämässä. Vakuuttelen itselleni, että säästin huiman määrän vieraillessani siellä. Totuus on todennäköisesti lähempänä sitä, että onhan noita lastenvaatteita..

Tietysti saatan puolustaa asiaa sillä, että Pienimmän hiukset on punaiset, iho ihan vaalea. Ei sovi kaikki värit, ei. Itseasiassa juuri tämä väri sopii täydellisesti. Siis sen hetken, kun ollaan koossa 68cm.

No mikä se välivälikausi on? Ei pärjää hupparilla, mutta kosteussuojattu haalari on liikaa. Toki sellainenkin tuli sieltä myymälästä matkaan. Jep. Eli villaa, fleeceä ja teccitöppöstä.

Onko noita miniteccejä olemassa ihan peukalottomana?

Sitten se pipoarvonnan tulos. Koska hövelisti jaoin arpamahdollisuuksia useampia yhdelle, olikin hommaa suorittaa arvonta. Kiitos ihan hirveästi kaikista saamistani kommenteista koskien blogia. Kiitos palautteesta, kiitos kehuista. Tervetuloa uudet lukijat <3 Tällä kertaa voitto meni Annille Villaa ja Vaniljaa blogiin. Onnea! Laittaisitko minulle pipotoiveesi kokoineen sähköpostiin.

Anni kirjoitti...
Kiva arvonta, jospa onnetar suosisi :) Blogisi on minusta kiva juuri tällaisenä!
8. syyskuuta 2012 11.03 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥