keskiviikko 3. lokakuuta 2012

BC - Bloggers Collection

ME&I julkaisi tänään lisäyksen syysmallistoonsa. Uuden kokoelman nimi on Bloggers Collection ja sitä on ollut suunnittelemassa sekä kotimainen, että pari toista kotimaista juttelevaa bloggaajaa.
Sneak Peakia on saatu tässä jo muutama viikko seurailla Cecilia Blankensin blogissa, mutta ihan eri juttuhan se on livenä nähdä.

Itse päädyin tilaamaan Magicpoksin Majn suunnittelemaa haamukuosia, joista paita on jokainen uniikki. Haamujen värit ja paikat vaihtelevat, joten mahdollisesti toista samanlaista ei tule koskaan vastaan. Tärkein kriteeri oli kuitenkin taas kivat yhdisteltävät värit (menee muuten noiden oranssien pöksyjen kanssa tosi kivasti!) sekä yksinkertaisesti se, että Tirppakin tykkäsi.

Lisäksi sain valita uudesta mallistosta itselleni vaatteen. Katseltiin Nopsterin kanssa kuvia ja hän ihastui tuohon haamuhaalariin, mutta siitä lisää kunhan se saapuu. Tirpalla päällä kuvassa 110/116.

Jos Pienimmän mielestä unipussit eivät olisi seuraava helvetistä, valinta olisi luonnollisesti kohdistunut Hannah Graafiin. Mutta vähemmän onnistuneet unipussikokeilut päättivät puolestani toisin.

Järjestin kutsujen tarjoiluksi pienimuotoisen (siis tosi pieni) brunssin ja pyysin aamupäivästä muutaman äiti-ihmisen ipanoineen mukaan. Tarjolla oli mm. vaniljaista puolukkapiirasta, suppilovahveropiirakkaa (mitä eroa on muuten piiraalla ja piirakalla?), raikasta salaattia..

Tuosta salaatista on tullut ihan lempparia, menisi kevyesti vaikka koko kipollinen. Eikun menikin se eka satsi eräs ilta..

Pienin edusti myös saman firman vaatteissa. Ehkä kaikken ihanin <3

Mitä mieltä olette tuosta uudesta mallistolisäyksestä? Kuulemma melkein kaikki haamuhaalarit on jo myyty!

(sisältää mainoslinkin)


4 kommenttia:

 1. Mallistossa oli joitain kivoja, joitain taas vähemmän kivoja. Itse ihastuin siihen Hanna G:n mustaan mekkoon - ylläri. ;)

  VastaaPoista
 2. Blogiini laittelinkin jo aiemmin suosikkini :) haamuhaalarin otin kun sain myös valita yhden tuotteen mallistosta, saas vaan nähdä koska tulee,jos on nyt jo loppuunmyyty...

  VastaaPoista
 3. Kiva kirjoitus taas kerran ja mukavat oli myös kutsutkin, kiitos niiden järjestämisestä. :)
  Haluaisin kuitenkin korjata, että haamuhaalaria on vielä tilattavissa eli ei se sentäs vielä loppu ole. ;)

  VastaaPoista
 4. Pieni Lintu:

  Se musta mekko oli kyllä ihana! Harmi vaan, että omistan lähes identtisen mekon jo..
  Oli siinä muutama sellainenkin, joka on ihan kiva - jonkun toisen vaatekaapissa.

  Heidi:

  Kävinkin jo katsomassa :) Onneksi ei sentään silloin ollut vielä loppuunmyyty, mutta hyvää vauhtia myydään!

  Heidi:

  Kiitos vaan itsellesi!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥