perjantai 12. lokakuuta 2012

Ihan eka kerta

Arvatkaa, kuinka kesähelteillä mietin, minkäkokoista haalaria meillä käytetään syksyllä! Onneksi sentään oli jotain vertailukohtaa pikkuneitien kasvusta ja muistelin aikaa neljä vuotta taaksepäin. Tytöt ovat kasvaneet tähän asti suurinpiirtein samaa vauhtia ja näin näyttäisi toistaiseksi jatkuvan. Tosin Pienin on vihdoin alkanut kelpuuttaa kunnolla muutakin ravintoa, kuin rintamaito ja samalla saanut pituuskasvupyrähdyksen. 8kk iässä pituutta onkin jo n.67cm.

Samalla, kun kasvun puolesta täytyy siirtyä jo seuraavaan haalariin (edellisen hattuineen saa ostaa, jos joku tarvitsee) tarvitsee sitä myös kelien puolesta. Märän maan ja vaippapyllyn väliin tarvitaan siis tecciä!


Ihan ekaa kertaa käytiin myös möyrimässä maassa uuden haalarin kunniaksi ja voi että se oli aluksi kivaa! Noin puolen tunnin jälkeen hiekkaleikit alkoi tympäistä, joten siirryttiin takaisin turvalliseen olohuoneeseen.


Vatsatauti on nyt selätetty, päästiin onneksi tosi helpolla. Olihan vaan paluu arkeen oikein rytinällä..

Ihanan kuulasta syksyistä viikonloppua teille!

3 kommenttia:

 1. No, ekat kura-/hiekkaleikit on vaan niin uutta. Ei pieni sitä vielä ymmärrä, mutta odotas, kun alkaa hyppimään jokaisessa kuralätäkössä ja menee siihen jopa makaamaan :) Siinä sulla sitten sitä ihanuutta, joka ei kauaa kestä. Em. tarkoitan sitä, että olethan tuon jo kahden kanssa kokenut joten nauti tästä hetkestä ja onnestasi. Muksaa vkl. Suloinen on tuo "mukelo", suukkoja. -m-

  VastaaPoista
 2. No onpa kaunis kuosi haalarissa, oikein raikas! Kyllä nyt kelpaa maailmaa ja maankamaraa tutkia möyrimällä :)

  VastaaPoista
 3. -m-:

  Kyllä sitäkin jo odotellaan, taitaa mennä kevään puolelle :) Kiitos!

  Kati:

  Kiitos, minustakin :) Ja sopii kivasti tuon punatukkaisen albiinon ihoon!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥