maanantai 1. lokakuuta 2012

Kotona.


Viikonloppu on mennyt siinä missä edellisetkin ja voi että mä odotan jo syyslomaa ja kylpyläreissua, minkä varasin juuri viime viikolla.

Olen nyt ollut todella paljon vähemmän koneella ja yritänkin jatkaa sitä vielä. Ehtii kummasti puuhata kaikenlaista muutakin. Kuten esimerkiksi nämä langat, mitkä ostin. Nyt saa jo nauraa! Ostin siis, että voin taas aloittaa ja jättää jotain kesken. Tein jo yhtä, kunnes päätin purkaa. Nyt teen toista.

Mullahan on siis tuo kuvassa näkyvä rahi täynnä erilaisia lankoja, jotka odottavat jotain projektia. Kyllä mä vielä! Ja on siellä kankaitakin ja muuta jännää askarteluhärpäkettä. Odottamassa aikaa ja ideaa..

Pihalta toin rosmariinipuun sisälle. Vaihdoin siihen mullat ja uuden ruukun. Jos se vaikka talvehtisi, eihän sitä koskaan tiedä. Nyt ainakin ilmeisesti luuli, että tuli kesä. Versoaa nimittäin tosi paljon uutta. Ja mikä tuoksu!
Käytiin me viikonloppuna ikeassakin. Ostin ihanan neuleviltin, jonka alla on torkuttu jo yhdet päiväunet. Ihan yksin. Ihanan iso ja pehmeä peitto pani hintansa puolesta mietityttämään, että kannattaako nykypäivänä edes neuloa itse.. Langat olisivat maksaneet jo varmasti kolminkertaisesti..

Mä häippäsen tästä aamukahvin ja kipeiden lasten luokse. Pian kauppaan ja siitä lääkäriin. Pienin saisi jo ihan oikeasti parantua. Nopsterin korvat kuulemma tuntuvat hassulta. Hassulta tuntuu myös, että kotona on aamusta isoin ja Pienin. Ihanat yhdessä <3

Iloista viikkoa!
(tervetuloa uusille lukijoille ja kaikki ihanat vanhat saatte erityisihanuusmaininnan)


2 kommenttia:

 1. Meilläkin flunssaa potemassa osa sakista.. pikaista paranemista sinne!

  Toi on kyllä totta, että itse tekeminen ei rahan puolesta kannata, pätee aika moniin käsityön lajeihin. Halvemmalla saa kaupastakin. Mutta siinä onkin se tekemisen ilo ja valmiin tavaran tunnearvo, kun sitä on nyhertänyt tuntitolkulla =) Silti, ei ole halvat harratukset mullakaan vaikka luulis..

  VastaaPoista
 2. annukka:

  pikaista paranemista myös teille!

  tekemisen ilo on kyllä huikea, varsinkin kun onnistuu :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥