tiistai 30. lokakuuta 2012

Loistohankinta.

Loistohankinta (alunperin Tirpalle) on ollut tupperwaren nokkamuki. Tällä hetkellä niitä onkin meillä kaksi. Samoin noita matkalusikoita.

Olen suhteellisen liikkuvaa sorttia ipanoiden kanssa ja arvostan ennenkaikkea helppoutta ja hyviä innovaatioita. Pitkään mietin, että mitäköhän noilla lusikoilla nyt tekee, eikö tavan lusikka ja muovipussi ajaisi asian ja on tähän asti ajanutkin. Enää en vaihda. Kotelo on äärimmäisen kätevä, kun lusikka on puolta vartta myöten mustikkasoseessa ja mietit kuumeisesti, mitäihmettätällenyttehdään.. Naps vaan kiinni!

Nokkamukista on osannut juoda Pieninkin jo siitä lähtien, kun on istunut syöttiksessä. Aikaisemmin ei tullut mieleen kokeilla, olisi toiminut varmaan jo silloin.

Mukin kansi on silikonia ja nokassa pieni viilto, joka aukeaa imemisliikkeestä. Jos kansi on kiinni, eikä kukaan siitä juuri juo, sen voi kääntää ylösalaisin ja edelleen neste on sisällä. Toimii minusta paremmin, kuin ns. taikamukit, joissa on erillinen venttiili. Ainakin meillä.

Kääntöpuolena kyllä on kannen kestävyys.. Hampaita ei parane käyttää!

Me lähdetään tästä pian lääkärireissulle ja ainakin lusikka kassissa.

Pienin on viidettä päivää kuumeessa ja kuume huitelee edelleen neljässäkympissä. Ei ollut vauvarokko, mitä lie.. Ainoa eväs, joka kelpaa on rintamaito ja jonkinverran hedelmäsoseita. Niin! Ja murot, mutta vaan lattialta syötynä. Kaikki muu kaivetaan pois suusta.

Muksaa tiistaita! (onhan tänään tiistai?)


5 kommenttia:

 1. Meilläkin tuo muki-lusikka-setti ja oon kans tosi paljon itse tykännyt. Meillä vaan on rikkunut jo moneen kertaan nokka tosta mukista.. tosiaan ei kestä hampaita.. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä nokkiksia ollut monta! Sisulla taisi kulua viisi, kun puri niin kappaleiksi ja Sirpalla on kaksi uutta ja neitikin tykkää ja osaa juoda hyvin:) Ihan paras.. Hampaita ei vaan valitettavasti kovin kestä.

  VastaaPoista
 3. Mömmeli:

  Joo, mäkin mietin että ostaisi varaosana toiseen sen kannen. Muttakun ne mainostaa sitä takuuta tuotteilleen, niin minusta pitäisi valmistaa sellaisesta materiaalista, että kestää. Takuu - paitsi tässä, niin ja tässä :D

  Tessa:

  Niinpä niin :) Toisaalta nää on niin kivoja, että onneksi sentään mukiosa kestää!
  Ihana profiilikuva sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että olet tykännyt;) Pakko kommentoida tuohon takuuasiaan näin työn puolesta; että takuu koskee tehtaan materiaali ja valmistusvirheitä- valitettavasti ne itseaiheutetut ei kuulu siihen piiriin;)
  Omilla kolmella penskalla on nokkamukit olleet käytössä ja joskus ovat niitä naskaileitaan niihin käyttäneet; mutta ei meillä yksikään ole rikki vielä mennyt. Tosin suosittelen kyllä hankkimaan muutaman nokkaosan- voi sitten vaihdella:)

  VastaaPoista
 5. Tiitiäinen:

  Yleensä ne kaikki on juurikin niitä itseaiheutettuja :)

  Meillä on muuten myös se kosteuspyyherasiakin! Tykkään :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥