tiistai 16. lokakuuta 2012

Omena päivässä, joskus jopa kaksi.

En saa millään tarpeekseni näistä syksyisistä kuvista! Tämäkin asetelma syntyi ihan sattumalta.

Lyhty on ollut jo jonkin aikaa terassin pöydällä ja siihen viereen nakkasin nopeasti omppukulhon viileään. Omput odottavat vielä muutamaa hillopurkkia ja säilyvät parhaiten ulkona. Nämä on jo pestyjä, kassissa on iso kasa edelleen.

Ihan pian kipitän tästä terassille, otan muutaman ompun, pesen ne ja nakkaan toiseen kulhoon. Kulho lähtee mukanani asukasyhdistyksen syyskokoukseen tarjolle. Meillä on siellä vyöhyketerapeutti kertomassa vyöhyketerapian vaikutuksesta vastustuskykyyn. Hän lupasi antaa samalla myös tehokkaita itsehoitovinkkejä flunssakauteen. Voisin jakaa niitä täällä, kiinnostaisiko?


2 kommenttia:

  1. Hei vaan. Ihania omppuja ja niinhän sitä sanotaan, että omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Tykkään itse myös omenoista, mutta en enää oikein uskalla niitä syödä. Mulla kun on tuo sappivaiva ja jos syön niin lause kuuluu - omena päivässä pitää lääkärin lähellä:( Töissäkin tuodaan omenoita tarjolle, mutta minä vain kuolaan ja katson kun muut nauttivat. Ei kivaa, mutta nauttikaa te syksyn sadosta. -m-

    VastaaPoista
  2. -m-:

    omenat on kyllä niin suurta herkkua, että on sääli ettet voi niitä syödä :/

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥