sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pikkujoulukynnet.
Kävin perjantaina laitattamassa pikkujoulukynnet. Kärkiin pronssinväristä glitteriä, sekä muutama blingbling. Pitäähän sitä pikkujouluihin kimallusta saada! Isompi kivi on sampanjan sävyinen ja pienempi kirkas. Ehkä yhden pienen olisi vielä voinut riviin laittaa..

Olen aivan rakastunut näihin edelleen, sunnuntai-iltana!

Pikkujoulukynnet eivät vaan päässeet arvoiseensa ulkoiluun. Pienin päätti sairastua perjantain ja lauantain välisenä yönä, kuume on nyt huidellut pari päivää kolmeysissä. Hampaat tai vauvarokko, tiedä häntä. Ainoa, mikä on varmaa, on se, että olen pysynyt kotona. Ehkä tämä onkin universumin keino kertoa, että ihan vielä ei ole aika juhlinnalle?

Tervetuloa myös uudelle lukijalle <3

7 kommenttia:

 1. V:lle nousi kuume öö. perjantaina, istuttiin 9k sohvalla sylikkäin.
  la oli aamusta ok, lähdin päivällä kaupungille+syömään ja mies kotiin lasten kanssa. V oli ok koko illankin kun tulin, mutta tänään taas sairastelee jäisine sormineen.
  Ei näy näppyjä, kuume on 38.5 ja ei kyllä näy tulevia hampaitakaan.
  joku syksypöpö siis

  VastaaPoista
 2. Kauniit on taas nuo sinun kyntesi. Vaikka minulla ei enää pieniä lapsia ole niin ei nuo kävisi mulle. En osaa siivotessa pitää hanskoja jne. Toivottavasti pienin paranee pian. Hampit nostaa joskus kuumeen, mutta jos hän on muuten ok ei tuo kuume haittaa. Pienin ei tahdo, että poistut hänen luotaan mihinkään. Mukavaa tulevaa halloweenia ja pikkujouluja odotellessa. Pysykää terveinä ja pukeutukaa lämpimästi nyt, kun on kylmä ja ilmat ovat kuitenkin kosteat - kavalaa - tää ei tykkää, räyh! -m-

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet!Voi että tekisi itsekkin mieli ottaa, mutta mulla on niin huonot pysymään :/

  VastaaPoista
 4. Voi, miten upeat kynnet! Tuo on juuri tyypillistä lapsiperheen arkea, ei juuri kannata suunnitella tulevaa, kun kaikki voi olla toisin, kun pitäisi jonnekin lähteä :-)

  VastaaPoista
 5. Kippuralla:

  Voi :( Lääkäri sanoi, että voisi olla mahdollisesti adenovirus, toinen korva oli tulehtunut.
  Pikaista paranemista!!

  -m-:

  Kiitos :)
  En kyllä minäkään hanskoja pidä, hyvin nämä kestävät!

  Norppa:

  Kiitos!
  Pysyiskö sulla tällaiset oman kynnen vahvistukset, joissa ei ole mitään tippejä?

  Päivi:

  Kiitos, minustakin :) Edelleen!
  Ihan totta! Vaan, kyllä tässä ehtii vielä, viimeistään kun ipanat on isompia :)

  VastaaPoista
 6. WOW! Hienot! Tommoset sitten bileisiin myös ;D

  VastaaPoista
 7. Vähän liikaa ikkuinoia auki ja edellinen viesti meni vähän väärälle henkilölle :D ! Heh, huomasin vasta kun luin pidemmälle että nyt oli väärä ikkuna auki. :DD Jos ihmettelit mitä oikein ehdottelen. Tosi hienot kynnet on jokatapauksessa!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥