keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tine K:n koti.


Oli aivan pakko poimia kotivinkin sivuilta kuvia tanskalaisen Tine K:n kotoa. Jos en jostain syystä osta
lehteä, mikä todennäköisesti on täysin pakko tehdä vain näiden kuvien vuoksi, löytyvät ne vastaisuuden varalle blogista tallesta.

Voin vain vilpittömästi ihailla joidenkin sisustussilmää. Se tyylitaju, joka kertoo, että tuon voin laittaa tuohon tuon kanssa ja se näyttää upealta. Allekirjoittanut sitten vaan poimii ideat.

Minua kiehtoo edelleen mustavalkoisuus, meillä se jalostetaan tummanharmaa-valkoiseksi. Vaikka vahvat kontrastit on tosi kivoja, niin koitan vähän pehmentää.

Itseasiassa tällä hetkellä yläkertaan on tulossa taas muutosta hallin seinien väriin. Ja ei, tällä kertaa ei ollut minun idea! Meillä sisustetaan yhdessä. Kun vaan saisi jotenkin järkevästi hoidettua vielä pyykkihuollon, niin yläkerrasta vapautuisi tilaa oleiluun.. Onhan meillä kuivaava pesukone, mutta nykyisin kaikkien vaatteiden pesulapuissa kielletään rumpukuivaus. Pyykkiteline it is.Hieman kyllä harmittaa, etten ostanut ikeasta sitä "bloggaajamattoa", tiedättehän? Mustavalkoista. Nythän sinne tuli joku vähän vastaava, pienempi? En tarkalleen muista.

Monesta paikasta bongattu valokuvaseinä alkaa myös hahmottua meidän portaikkoon. Muutamia kuvia vielä puuttuu, sekä kehyksiä, jotka on kertaalleen tullut jo alas seinältä. Kova pohdinta on menossa, voiko mustavalkoisia ja värillisiä kuvia sekoittaa keskenään vai jaanko ne portaikon eri seinille. Teettäisinkö kaikista mustavalkoiset jäljennökset? Muttakun joissain on niin upeat kirkkaat värit!

Pari valaisinta on vertailtava, sekä ylppäriä ja wc:tä piristettävä. Hirveä sisustusvimma kertaikaikkiaan!

Nopsterin huoneessa on tehty isoja muutoksia, mutta sekin on vielä vähän kesken, jotenkin alaston. Että kyllä meillä sisustetaan, vaikka blogi on viimeaikoina täyttynyt lastenvaatehömpästä..

Blogin tulevaisuuttakin on pohdittu, mutta toistaiseksi haluan pitää sen vielä. Tämä on ihan liian tärkeä harrastus ja tavallaan päiväkirjakin.

Antakaahan vinkkejä noihin wc ja kylppäritilojen helppoihin piristyksiin! Ettei nekin olisi niin alastomia.
5 kommenttia:

 1. noniin, meillä käy hyvin yksiin siustusmaku sitten ;) mun mielessä pyörii myös kaikki sisustusjutut nyt niin paljon, että taidan myös vuodattaa niitä blogin puolelle. nuo kuvathan oli myös mrs.jonesin blogissa, kun hän vissiin oli juttua tekemässä. (jos siis enempi kaipaat kuvia).

  lisää vain sisustushommeleita ja älä säkään lopeta kirjoittamista, se on iiiihan huono idea :D

  VastaaPoista
 2. Sara:

  Kiitos vinkistä! mrs. jones on mun bloggerin listoilla, mutta en ole ehtinyt tän sairastelun keskeltä väijymään kaikkea, äkkiä siis sinne ja ideoita talteen!

  ajattele, mikä fiilis olisi päästä käymään tuolla ihan oikeasti..

  VastaaPoista
 3. No niinpä! Tuo vierashuone näyttää niin kutsuvalta. Ylipäätänsä olisi ihana asua tuollaisessa isossa talossa (ehkä sitten joskus Irlannissa...). Mies jo myöntyi, että maalattaisiin meidän parketit valkoiseksi, mutta sitten todettiin ettei ehkä lähdetäkkään siihen urakkaan, kun ei todennäköisesti mahduta tässä enää ihan kauhean kauaa asumaan.

  VastaaPoista
 4. No niinpä! Tuo vierashuone näyttää niin kutsuvalta. Ylipäätänsä olisi ihana asua tuollaisessa isossa talossa (ehkä sitten joskus Irlannissa...). Mies jo myöntyi, että maalattaisiin meidän parketit valkoiseksi, mutta sitten todettiin ettei ehkä lähdetäkkään siihen urakkaan, kun ei todennäköisesti mahduta tässä enää ihan kauhean kauaa asumaan.

  VastaaPoista
 5. Sara:

  Te meinaatte vielä joskus muuttaa Irlantiin, vau!
  Mä taidan muuttaa Lappiin, ehkä sieltä vois saada kohtuuhintaisen ison kämpän, josta tekisi tollasen :D

  valkoiset lattiat on kyllä NIIN ihanat!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥