tiistai 23. lokakuuta 2012

Tokapökät.

Kannattaa muuten olla varovainen, kun kiskoo pöksyjä jalkaan. Varsinkin, jos on tapana kiskoa niitä vyötärölenksuista.. Tällä hetkellä me&i:n rakkausfarkut nimittäin odottavat pääsyä ompelijalle..

Vaan täytyyhän sitä naisella toisetkin housut olla! Uskotteko, jos sanon, että näiden lisäksi mulla ei ihan oikeasti ole itselläni muita housuja. Siis jos verkkareita ei lasketa ja ulkohousuja ja leggareita, ja.. Mutta siis puhe onkin nyt ihmishousuista. Tiedättehän kotivaatteet vs. ihmisvaatteet.

Koska tarve oli akuutti, kuten myös treenikenkien, suuntasin äkkiä viime perjantaina kaupoille ja onnekseni h&m pelasti. Ohuet twill- tai chinotyyppistä kangasta olevat toiseksi parhaat pöksyt. Jotka on muuten edelleen jalassa sitten perjantain..

Tässä välissä käytiin pyörähtämässä Turun Caribiassa ja Pienin väänsi ekan hampaansa. Viikkoa vaille 9kk iässä. Aika liikkis! Tosin äidillä meinaa omat takahampaat tippua suusta siitä äänestä, minkä Pienimän uusin leipäkirves antaa, kun sitä hinkataan lusikkaa vasten.

Nyt me suunnataan korvalääkäriin Nopsterin kanssa. Taas.

Aurinkoista syysviikkoa (pakkasia odotellessa)!

ps. onko topat jo kaivettu kaapista?
ps2. mulla näyttää olevan toi sama paitakin joka päivä päällä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥