lauantai 13. lokakuuta 2012

Yks kaks menoks!

Pienin on alkanut nousta seisomaan tukea vasten! Rappusiakin se kiipee ylös ja tulee kierien alas..

Sukissa täytyy olla jarrut hidastamassa menoa, mielummin ilman sukkia. Itseasiassa ilman housujakin. Kun pöksyt on jalassa, Pienin tetsaa eteenpäin valonnopeudella, kun ne otetaan pois, nousee hän konttaamaan. Kuka laittaisi siis jarrut polviin?

Kävely todennäköisesti aloitetaan pian ja muskarissakin lattialla tepastelu luistaa, joten ajattelin tilata Myllymuksujen sivuilta Pololon tossut.

Enää pohdin näiden kahden välillä (kun sitä mansikkaa ei ole tarpeeksi pienenä), kumpi..Yksinkertaisuudessaan ylemmän kuvan vaaleanpunaiset liskotossut kiinnostaisivat minua, mutta veikkaan voiton vievän noiden supersööttien hiiritossujen! Vierastan vain hieman tuota vihreää... Onko noi hiiritossut nyt siten tyttöjen vai poikien? Pienin kai niistä eniten pitäisi.. Onhan taas ongelmat!


(sisältää mainoslinkin)

4 kommenttia:

 1. Hei vinkiksi: mä näin Sokoksella sellaisia polviin laitettavia jarruja, vähän kuin sääsrystimet mutta polviin ja niissä oli tosiaan jarruesteet. Ettei tarvi vaan ilman housuja konttailla :). Ei ne mitään kovin kauniita kyllä ole... :P

  VastaaPoista
 2. Ja siis edelinen Miken äidiltä, unohtui allekirjoitus :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja tossuja, äkkiä se vauva aika menee:)

  VastaaPoista
 4. Miken äiti:

  ai sellaisia on! täytyypä tutkia, kiitos vinkistä :)

  Hanna:

  No sanos muuta! Tavallaan ihan liian nopeasti, mutta kuitenkin, koska tämä on ollut äärimmäisen raskasta, niin ihan kiva, että alkaa helpottaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥