perjantai 2. marraskuuta 2012

Flowery foldover.Samalla, kun sain valita me&i:n bloggers collectionista meille vaatteen, päätin mallistokappaleen kokeilun jälkeen tilata tämän flowery foldover dressin.

Mallistoesittelyssähän tämä on enemmänkin tunika, mutta persjalkaiselle Suomalaiselle on joskus jotain hyötyä lyhyydestä ja näinollen ostin itselleni kivan mekon!

Sukkisten ja saappaiden kera tästä saa tosi hyvän!Täytyy myöntää, että ensin mietin tuleeko fiilis mummon verhoista tahi aamutakista, mutta ei tule. Päinvastoin.

Avarasta kaula-aukosta kietaisuleikkauksineen on erinomainen hyöty imettäessä, mutta ilman alustoppia en kyllä käyttäisi.

Venyvä ja pehmoinen trikoomateriaali sopii myös raskausmahan kera. Mullahan sitä ei enää ole, vaikka kuvasta voisi päätellä toisin. Tänään onkin taas perjantain bodypump paikallaan.. Ehkä viikolla useampana iltana iltapalaksi nautittu aino-paketti olikin huono idea. Muttahei, täysimetys ja ne kalorit. Tai siis niin mä uskottelen itselleni. Vauvahan on pian 9kk ja täysimetys loppunut noin 3kk sitten, että öh.

Iloista viikonloppua! Mä lähden nyt pakkaamaan treenikassia!

(sisältää mainoslinkin)


4 kommenttia:

 1. Sopii sulle tosi hyvin. Kauniilta näytät :)

  VastaaPoista
 2. Mulle kanssa tuollainen ja heti kokoa M!!! Tiedätkö, että tulen aina hyvälle tuulelle, kun käyn sivuillasi. Kun tulen kotiin iltavuorosta ja on ihan ryde olo niin tänne vaan ja taas on ihania kuvia ja juttuja, joista vaan ei voi olla tykkäämättä. Kaikki päivän p....t unohtuu ja olo paranee. Mukavaa viikonloppua ja ollaanhan yhteydessä. -m-

  VastaaPoista
 3. Sara:

  Voi kiitos!

  -m-:

  Kiitos sanoistasi, lämmitti mieltä, että tykkäät :) Sitähän tämä on, hömppää arjen keskellä <3

  VastaaPoista
 4. Höpö höpö miltään raskausmahalta näytä! Sä oot edelleen yhtä hoikan ja kakuniin näköinen kuin ennenkin! Tervetuloa tänne katsomaan miltä näyttää, kun ei palaudu sit millään ;) (no joo, totta puhuen täytyy sanoa, ettei sen eteen ole tehty töitä ihan niin paljoa kuin pitäis...)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥