tiistai 13. marraskuuta 2012

Matkamuisto.

Aika kivan aurinkoinen ilma tuolla ulkona! Pikkupakkanen ja aamun ekat auringonsäteet, että sitä voikin tulla pienestä hyvälle tuulelle. Pienin kiukkuaa jostain syystä ihan kamalasti, hampaitakaan ei pitäisi olla nyt tulossa. Roikkuu jalassa kiinni tai konttaa perässä ja narisee. Joten sekin, että sain sen tainnutettua tuonne takapihalle aamupäikkäreille tekee iloiseksi. Kuppi kahvia ja blogit. Mä en ole suurinpiirtein viikkoon nimittäin edes juonut sitä kahvikupillista ilman pientä takiaista sylissä <3

Nojaa, kyllä sitä vielä ehtii. Pian on jo se aika, jolloin se kipittää äkkiä karkuun ja syli on ihan tyhmä juttu. Silloin todennäköisesti muistelen lämmöllä näitä hetkiä, siis jos väsymykseltä jää jotain muistikuvia :) Onneksi on blogi, johon nämäkin mietteet saa tallennettua.

Mutta noista kahvikupeista. Tai siis minun on kahvikuppi ja Murulla teekuppi, se ei nimittäin kahvia juo. Ei edes cafe mochaa ja se on kuulkaas herkkua se! Nämä ihanat lexingtonin jättiläismukit me ostettiin matkamuistoksi viimeisimmältä Tukholman reissulta. Muru sanoi jotenkin niin kivasti, että voidaan sitten kiikkustuolissa juoda vielä näistä ja muistella sitä reissua, mistä ostettiin. Aaawww...

Meillä on muutenkin tapana tuoda aina jonkinmoisia matkamuistoja. Esimerkiksi Nopsteri. Meidän eka yhteinen reissu ja tuotiin Nopsteri sieltä sitten matkamuistona. Aika ikimuistoinen vai? Hollannista ostettiin joulukoristeita kuuseen. Sekin reissu muuten löytyy tuolta matkustus-tunnisteen alta, vinkiksi teille uusille lukijoille. Tervetuloa!

Uudet ja vanhatkin voi klikkailla sivupalkista myös fb-tykäkääjiksi, siellä on kaikenmoista lisäjuttua myös.

Ihan pian täytyy suunnata hakemaan Tirppaa enkkukerhosta, ennen sitä vielä hieman blogisurffailua. Ja ehkä mä vähän vielä googlettelen, jos tässä pääsisi pian ekoille lumille laskemaan. Reissunpäälle! Johonkin joulutorillekin tekisi mieli.. Nyt on päätetty myös, että joulu ollaan kotona ja pukkikin on tilattu. Ajoissa kerrankin. Muksaa päivää!

ps. mikä on sun paras matkamuisto? (meidän arvaatkin..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥