torstai 8. marraskuuta 2012

Pehmoisia vauvoja Silverjunglelta!Tai ainakin ainekset :)

Minulla on ollut jo jonkin aikaa missiona löytää täydellinen autoiluhaalari Pienimmälle. Täytyy myöntää, että oikeastaan ainoana kriteerinä oli se, että haalari sopii tähän Silverjunglen ylisöpöön pöllöhattuun.

Jos jostain on pakkomielle ollut, niin siitä!

Kun Silverjunglelta otettiin minuun yhteyttä ihmettelin, miten en ollut osannut heidän valikoimista etsiä haalaria. Siis luonnollisestihan ne sopii parhaiten yhteen.Haalari on chenillemäisen pehmoista tekoturkista, jossa on puuvillavuori, sekä vanutäyte. Nallenkorvineen Pienin on saanut äärettömän monta aaawww... -huokausta liikkuessamme asioilla.

Koska haalarin käden- ja jalkojen aukot ovat avoimia, käyttöikä on huomattavasti pidempi, kuin umpinaisilla. Usein näissä turkishaalareissa on suhteellisen pieni mitoitus, joten ajattelin ennakoida koon kanssa.

Pienimmän viimeiset mitat reilu kuukausi sitten neuvolasta ovat hieman alle 70cm ja reilu 8kg, joten valitsin kokoa 74/80cm. Haalarissa on juuri sopivasti tilaa liikkua, eikä se kiristä mistään. Hihat ovat jopa vielä reilut!
Väittäisin, että vastaa juurikin kokoaan.

Asusteena ollaan käytetty toistaiseksi vain isomummin kutomia villasukkia, sekä pehmoisia tumppuja.Kun Silverjungle julkaisi syksyllä uuden mallistonsa, iskin ihan ensimmäiseksi silmäni tähän pöllöpipoon. Kuka tunnustaa hankkineensa saman? Supersöpö neulepipa trikoovuorilla on sekin oiva valinta autoiluun. Ja kyllä mä tätä ihan ulkoillessakin pitäisin, tai siis Pienin. On nimittäin tosi lämmin!

Meidän pipo on kokoa 43/45 ja on täydellinen noin 45cm päähän. Itseasiassa tilaa on vielä tarvittaessa ohuelle kypärämyssylle. Mittasuhteet ovat juuri oikeat, eikä hattu valahda silmille ja pienet korvat pysyy myös viiman ulottumattomissa.

Silverjunglella on muuten juuri nyt mm. pipot kuukauden tarjouksessa. Osta kaksi ja saat kypärämyssyn kaupan päälle!

Samaan tilaukseen naputtelin vielä muutaman muun jutun. Näiden tähtipaitojen laatua ja ulkonäköä ei vaan voi tarpeeksi kehua!

Ei liian kuuma, ei liian kylmä. Uusia värejä ja isompia kokoja on tullut, kiitos!

Ekaluokkalainen kulkisi vain näissä ja ovat älyttömän kivoja farkkujen kanssa.

Loppuun vielä pieni kevennys meidän mallin tempperamentista. Kuuma tuli ja edes isosiskon äkshypyt naamanvääntelyiden kera eivät enää auttaneet. Se on loppu nyt!
ps. pahoittelen, että ajatus ei oikein kulje. Pienin ähräsi esiin hampaan numero kaksi ja Nopsterille jouduttiin soittamaan ambulanssi allergiareaktion vuoksi. me vähän lepäillään täällä ja kerätään voimia..

5 kommenttia:

 1. Voi ei, tsemppiä sinne!
  Ihana tuo haalari kyllä on ♥
  Omilla lapsilla on myös ollut vauvana tuollainen pörröinen nallehaalari. Esikoisella oli vaaleanruskea, tokalla valkoinen ja kuopuksella vaaleanpunainen :-)

  VastaaPoista
 2. Voi miten pehmoisen näköinen pakkaus!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja kyllä vaan, ihana autoilusetti.

  Voimia sinne!

  VastaaPoista
 4. Ja on niin ihania kuvia taas ja myös "kerrontasi" asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Surullista tuo Nopsterin juttu, mutta toivottavasti kaikki on hyvin nyt. Ehkä näemme piakkoin. Tuo pienimmän viimeinen poseerauskuva kertoo kaiken - äiti, mä en enää jaksa tätä, lopeta! :) 3> -m-

  VastaaPoista
 5. Pikku Hiiri:

  Kiitos, täällä ollaan jo paremmalla puolella :)
  Noi nallepuvut on vaan jotenkin ihan ylisöpöjä, keskimmäisellä oli sellainen kaksiosainen <3

  Pieni Lintu:

  Arvaa vaan, kuinka ihana rutistettava!

  Jarna:

  Kiitos!
  Sopii myös kauppakeskuksiin :D

  -m-:

  Kaikki on jo hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥