lauantai 17. marraskuuta 2012

Pikkujuttu.


Meillä on joka päivä jonkinverran käsitiskiä. Tuttipullon tutteja, puisia keittiövälineitä, pannuja.. Sen verran, että joka päivä on pestävä ja tiskiaineen oltava lähellä.

Tällä hetkellä allaskaapissa vallitsee hallitsematon kaaos. Ja vallitsee siihen asti, kunnes keksin sinne jonkinlaista säilytysratkaisua. Toisaalta vaikka pidän siitä, että tasot ovat tyhjiä, pidän myös siitä, että tarvittavat tavarat ovat kädenulottuvilla.

Pienelläkin jutulla voi saada tosi kivan muutoksen!
Tiskiaine siirtyi nätimpään pulloon, toivotaan, että on myös käytännöllinen..

Lauantai on monella siivouspäivä, että vinkvink :)

(Pienin sairastelee taas, nyt on leikkausaika varattu korviin, 9kk ikäisenä. Aika hurjaa..)

4 kommenttia:

 1. Kiva ratkaisu!! :)

  Tuubitukseenko aika? Meillä kuopus sairasti korvatulehuksia vauvana ihan kamalasti - kun viiden kuukauden sisällä oli ollut kuusi tulehdusta niin lääkäri sanoi, että seuraavasta lähete korvien putkitukseen. Kokeilimme homeopaatiaa ja korvatulehduksia ei ole sen jälkeen ollut - nyt tulee pian neljä vuotta tuosta ja koskaan ei siis leikkaukseen joutunut. :)

  VastaaPoista
 2. ihana pumppupullo :) tostahan on hyvä annostella ja nätin näköinenkin! mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu:

  Kiitos, niin minustakin :)

  Joo, putket nyt laitetaan. Toisaalta ihan hyvä. Pienin on meidän kolmas korvekierrelapsi ja onneksi ne helpottaa tilannetta. Nopsterilla on neljät putket ollut ja Tirpalla kahdet. Toivotaan, että tämän kanssa pärjättäis yhdellä toimenpiteellä :)

  Tuo homeopatia voisi kyllä olla kokeilemisen arvoinen juttu. Alkaa menemään usko länsimaiseen lääketieteeseen, sekä ab-kuureihin.

  VastaaPoista
 4. Vaalenapunaisia unelmia:

  Kiitti :)

  Pumppupullo on Clas Ohlsonilta. Olen aikaisemmin vierastanut vähän sitä kauppaa, mutta pikkuhiljaa alan nähdä sen mahdollisuudet!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥