sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Secto vs Lokki

Meillä on tosi pimeä alakerta. Sinänsä se ei minua haittaa,  päinvastoin viihdyn oikein hyvin hämyisessä tunnelmassa. Ja lisää tekosyitä polttaa kynttiköitäkin! Mutta Muru mainitsee asiasta lähes päivittäin.

Näinollen olenkin ottanut missiokseni metsästää vähän valoa kansalle!

Olen kyllä kysynyt mielipiteitä, muttakun lopputulos on lähinnä epämääräistä murinaa, saan liene vapaat kädet.

Uusimmassa suomelan -lehdessä Muru kyllä kehui Janne Katajan ullakolla olevia Norm69 valaisimia, joten se on myös varteenotettava vaihtoehto.

Omaa silmääni miellyttää ensisijaisesti sekä Secto, että Lokki.

Sectolta ehkä enemmän tuo pitkulainen versio, vaikka valoa se ei taida tuoda sen enempää? Toisaalta jos niitä ripustaisi vaikka kaksi, siis keskikokoista, tuohon pöydän ylle vierekkäin?

Iso pöreähkö Secto on upea, mutta onko se keittiövalaisin?

Lokki on muotoilultaan ihanan linjakas ja ilmava. Ja yksinkertaisessa valkoisuudessaan varmaan hyvinkin valoisa.

Koska alakerrassa keittiö ja olohuone on yhteinäistä tilaa, tulisi valaisimen olla sopiva tilaan, vaikka ripustetaankin keittiöön. Olohuoneen puolella on myös valaisimelle paikka katossa, mutta jotenkin todella hankala yhdistää mihinkään. Tällä hetkellä olohuoneen lampun virkaa toimittaa koukussa roikkuva sysiruma hyppykiikku, joka muuten on Pienimmän mielestä äärettömän kiva!

Olohuoneen päätyiseinään voisi myös asentaa spotit, jolloin keittiön valaisin saisi yksinoikeuden, mutta olohuone kuitenkin lisää valoa. Hankalia juttuja!

Huomenna hemmottelen teitä yhden superherkun reseptillä. Nyt valot pois ja messulakujen kimppuun.
Tää mun ruokavalio on niin surkea :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥