maanantai 26. marraskuuta 2012

Sillävälin.

Suuntasin sunnuntai aamuna ipanoiden kera hoploppiin treffaamaan ystävääni, jonka näkemisestä oli kulunut yksinkertaisesti ihan liian pitkä aika. Hävytöntä!

Viimeksi nähdessämme istuimme monta tuntia terassilla iltaan asti ahmien brita-kakkua ja jutellen, juttu jäi silti kesken. Vaikka aikaa olikin kulunut, juttu lähti suurinpiirtein siitä, mihin se oli jäänytkin, rönsyillen taas ties mihin aiheisiin ja jälleen jäi kesken.

Lapset viihtyvät toistensa seurassa, itseasiassa hehän meidät toivatkin yhteen. Kuten aika monen muunkin ystäväni kanssa on käynyt. Vastapainoksi toki löytyy niitäkin, joiden kanssa olemme kuusitoistakesäisinä istuttu auton takapenkillä hihkuen ja niitä, joiden kanssa on opiskeluaikoina juotu ihan vaan pari ylimääräistä punaviiniä. Muunmuassa.

Yhtäkaikki, minulle kovin rakkaita!

Nyt sovittiin, että ihan pian jo nähdään taas.

Mutta siihen, mitä tapahtui sillävälin.. Kävimme vielä ulkona syömässä koko perhe ja kotiinlähtiessämme Muru totesi, että hänellä oli projekti menossa ja jäi kesken, että koti on kaameassa kaaoksessa. No great.

Avasin kotioven ja Muruhan se oli sillävälin siivoillut ja mallannut kotia uuteen uskoon. Mitään sotkua ollut, päinvastoin! Pölytkin pyyhkinyt.

Sohva siirtyi hieman ja sai sivupöydän, jolle tuotiin tuplakupla makuuhuoneesta tuomaan valoa tuonne pimeään kulmaan. Ihan loistoidea! Rahi siirtyi keskemmälle ja on ihan hieman irrallaan sohvasta, niin että mahtuu kulkemaan välistä. Eihän tämä iso muutos ollut, mutta erittäin tervetullut ja ratkaisi yhden ongelman.

Seuraava muutosaihe taitaa olla television vieminen seinälle sitten, katsellaan..


2 kommenttia:

  1. Pieni Lintu:

    No kyllä! Mä en ole kyllä koskaan sitä leiponut..

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥