tiistai 27. marraskuuta 2012

Ticket outdoor goes Bellybutton

Kun Ticketiltä otettiin minuun yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä, suostuin mielelläni. Meillä ei juurikaan kyseisen firman vaatteita ole ollut, mutta mielikuva oli positiivinen.

Sain valita mieleiseni tuotteen ja näin talven kynnyksellä päädyin luonnollisesti toppahaalariin sen puutteessa. Mietin ensin, josko olisin valinnut haalarin Tirpalle, jolloin sille olisi ollut myös seuraava käyttäjä meidän perheessä, mutta valitsin tällä kertaa kuitenkin Pienimmälle.

Tärkeimmät kriteerit valinnassa olivat toki kuosikin, mutta ennenkaikkea se, että haalari on erittäin lämmin ja pitää kosteutta. Pienin ei välttämättä vielä tänän talvena kävele ulkona, joten jos hangessa istutaan, on parempi pysyä kuivana ja lämpimänä.

Haalarin kuosi on yhteistyössä saksalaisen Bellybuttonin kanssa tehty. Bellybuttonin takana on viisi äitiä, joiden fokuksena on luoda hauskaa muotia lasten makuun. No minusta myös aikuistenkin! Koko yhteistyömalliston tytöille löydät klikkaamalla tästä (ja sieltä pääsee myös poikienkin mallistoon.) Bellybuttonin omiin tuotteisiin voit tutustua klikkaamalla tästä.

Itse en ole koskaan tilannut kummastakaan, mutta Ticketin haalari tuli todella nopeasti, parissa arkipäivässä ja kuten FB tykkääjät tietävät, perjantai-iltana ihan kotiovelle asti.

Haalarin kaveriksi meillä on reiman minitec toppahanskat ja toppatöppöset.. Hanskat kuvassa ulkoilun jäljiltä.. Lisäksi lahjaksi saatu supersöpö karvahattu. Töppöset toistavat pohjaväriä ja hattu ja hanskat ovat samaa sävyä tähtien kanssa. (Olen myös miettinyt, että tilaisin stonzit nyt talveksi vielä)

Koska olen kuullut, että Ticketin ulkovaatteet ovat reilua kokoa, kysyin apua mitoituksessa ja päädyttiin Pienimmän mittojen mukaan kokoon 74cm. Tällä hetkellä haalari on reilu, mutta ei missään tapauksessa häiritsevästi.

No miltä se sitten näyttää päällä? Ihanalta!

Toivotaan, että pian saadaan pakkasia ja lunta, että pääsee käyttämään enemmänkin. Ja voin vaan kuvitella, kuinka style Pienin on pulkassaan!

Siihen asti ja tietty muutenkin automatkoilla käytössä on suloinen setti Silverjunglelta, joka on just eikä melkein täydellinen leudommille ilmoille. Pieninhän myös nukkuu päiväunensa toistaiseksi vaunuissa, lämpöpussissa (joka on muuten väärän värinen! jos joku haluaa myydä meille mustan, laitathan mailia), joten kovin paksua settiä ei vielä tarvita.

Ja siis tärkeäähän on myös olla sävy sävyyn vaunujen kanssa ;)(pahoittelen vesileimoja keskellä kuvaa, mutta en julkaise lapsista enää kuvia, joissa leima on helppo rajata pois)

5 kommenttia:

 1. meillä oli ennen samat rattaat mutta eri kuosilla, vihreä+pun eli jungle pink.
  runko hajosi ja ostin erilaisen tilalle, istuinosa onneksi kävi yhteen näpsäkästi.
  ja tiksun vpun lämpöpussilla on ihan lälly ja hempeä ;)

  VastaaPoista
 2. Söpö tyttö ja ihana puku! Meillä on uusin puku se tricolor Ticksulta.

  VastaaPoista
 3. Kippuralla:

  Mä tykkään noista, mutta näissäkin on runkoa jo korjattu :) Ilmeisesti tähän runkoon käy vaan oma istuin, mutta istuin käy myös muuhun runkoon?

  Mä ehkä joudun TIkcketiltä pussin tilaamaan, jollei kukaan myy mulle mustaa tms :D

  jarna:

  Kiitos!
  Täytyykin käydä kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 4. joo, siinä on se rauta niin ei käy kuin tälläinen kuppimallinen.
  mutta ei se kolmatta lasta enää kestänyt, ehkä me käytetiin liikaa sitä :P

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥