tiistai 20. marraskuuta 2012

Tiistaiterkut.

Olipas mukavaa pitkästä aikaa pukea ihmisvaatteet päälle!
Toki vielä parempi olisi ollut näyttää vähän silitysrautaa tuolle valkoiselle tunikalle, mutta hei edes näin! Kyllä tää aina verkkarit voittaa.. Ja ihan pikkukiire sattui just täksi aamuksi.

Viimeyönäkin Pienin piti tapansa mukaan huutokonserttia, mutta aika on lyhentynyt kolmesta tunnista jo alle tuntiin. Sehän vaan virkisti! Osan yöstä kyllä nukuin olkkarin matolla, osan omassa sängyssä. Aika erikoinen ratkaisu, vaan ei tullut yöllä mieleen levittää sohvaa sitten sängyksi.

Tästä kaikesta piristyneenä kampasin naaman ja suuntasin mammatreffeille Myyrmanniin. Allaolevien kuvien ilme ei ehkä paljasta mun innostuksen määrää päästä ihmisten ilmoille, mutta uskokaa että olin ihan pähkinöinä.

Omasta mielestäni kaivoin tosi kivan yhdistemän noita housuja, tunikaa ja neuleliiviä. Tosin kun katsoo noita ryppyjä, niin ehkä tää ei näytä enää niin kivalta. Koittakaa katsoa potentiaalin kannalta! Silitysrauta, hyvä valo ja iloinen ilme. Kiva asu, eikö :)

Kävin viime viikolla myös kaupoilla ja ihan ruokakauppareissulta prismasta löysin tosi kivat lyhdyt tohon meidän sohvan ylle.

Edellinen omistaja tai sitä edellinen on aikoinaan ruuvannut muutaman koukun kattoon ikkunaseinälle ja vielä toistaiseksi en ollut keksinyt niile juuri mitään funktiota. Paitsi viirinauhojen pidikkeet tietysti. Niin ja nyt nämä lyhdyt. Siis ihan mahtavaa!

Kyllä mulla nyt on taas energiaa! Muksaa tiistaita kaikille!
(onkohan taas tarpeeksi huutomerkkejä tässä postauksessa..)


2 kommenttia:

  1. Pieni Lintu:

    Kiitos :) Mä olen kanssa ihan rakastunut siihen! Kesti vaan hetken, ennenkuin löysin sopivaa allelaitettavaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥