torstai 29. marraskuuta 2012

Villaa - Ylle osa 2 ja arvonta.

Samassa paketissa Myllymuksuilta pehmoisten pololo-tossujen kanssa tulivat nämä maailman parhaat merinovillalapaset.

Koska Pienin ei vielä juurikaan leiki ulkona, nämä ovat olleet loistavat ulkoilussa. Ja kun käsille alkaa löytyä enemmän tekemistä, menevät vielä hanskojen alla, kerroksina.

Peukalottomia, 0-1 vuotiaille sopivia tumppuja myydään monessa kuosissa, mutta valkoisen ystävänä valitsin luonnollisesti ne.

Suorastaan harmittaa, että kokoa on vain yksi, sillä ainakin minä tilaisin näitä useammat peukalolliset rukkasten alle lämmittämään. Että vinkvink vaan tuotesuunnitteluun!

Tumppuosa on sileää merinovillainterlock neulosta ja resorina samaa materiaalia ribb-neulos. Pitkähkö varsi pitää tumput hyvin paikoillaan ja käden kasvaessa sen voi suoristaa ja näinollen kasvattaa käyttöikää. Toki peukalottomuus hankaloittaa hieman, mutta ei ole tuntunut mitenkään ratkaisevalta.

Tumput ovat Myllymuksujen omaa tuotantoa ja valmistettu Suomessa. Tuotteella on myös avainlipputunnus.

Merinovilla sopii usein tosi herkällekin iholle, joten jos markettihanskat tuntuvat pahalta, suosittelen tilaamaan nämä. Hinnallakaan näitä ei ole pilattu!

Mutta sitten siihen arvontaan!

Koska näin joulunalla olen hövelillä tuulella, enkä ole tänä(kään) vuonna järjestämässä mitään kummempaa joulukalenteria, ajattelin arpoa teidän lukijoiden kesken bloggauksestani palkkiona saadun lahjakortin.

Lahjakortin arvo on 20e ja sen voi käyttää Myllymuksujen nettipuotiin tai maksuvälineenä Muksupuodissa Juupajoella. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Koska mä olen äärettömän huono kirjoittamaan interaktiivisia tekstejä, haluan jollain tapaa kiittää lukijoitani siitä, että olette pysyneet matkassa mukana. Tämä arvonta onkin siis tarkoitettu bloggerin kautta rekisteröityneille lukijoille. Toki halutessasi saat liittyä kesken arvonnankin.

Kaikki osallistuvat yhdellä arvalla. Arvonta alkaa tänään 29.11.2012 ja päättyy  sunnuntaina 9.11.2012 jolloin lahjakortin ehtii käyttää halutessaan pukinkonttiin.

Jos onni ei suosi, saman lahjakortin alkaen 5e voit ostaa pukinkonttiin täältä.

Onnea arvontaan!

ps. arvonnan suorittaa ipanat ja mielivaltaisena valvojana toimii bloggaaja.


(tuotteet on saatu bloggaajayhteistyönä)

20 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan! Kiva blogi sinulla:)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin suositaan merinovillaa, erityisesti talvella. rukkasten alle on ihana sujaittaa tuollaiset ohuet pikkulapaset.

  Osallistun mielelläni myös arvontaan! :)

  VastaaPoista
 3. Ruskovillalla on merinovaillaisia lapasia, joissa on peukut :)

  VastaaPoista
 4. Myllymuksujen tuotteita meillä ei taida olla koskaan ollut käytössä. Merinovilla vaatteet on kyllä tuttuja muilta merkeiltä. Mukana huippu arvonnassa! :)
  neppulijee (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Haluan ehdottomasti mukaan arvontaan :-)Kiitos paljon, kun laitat lahjakortin arvottavaksi! Meiltäkin löytyy Ruskovillaa, joka hyväksi todettu, mutta muutakin voisi kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Mukaan arvontaan, ruskovillaa meilläkin käytössä, mutta kiva kuulla muistakin hyväksi todetuista merkeistä:)

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan! Ruskovilla on ihan paras!

  VastaaPoista
 8. Tarkoitin siis merinovilla! :D Mutta ruskovillaa meillä eniten käytetty.

  VastaaPoista
 9. jei kiva blogi ja kiva arvonta.

  mukana :)

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Merinovillasta tykkään minäkin. Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥