sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kolmas adventti.


Tänä vuonna tämä joulun odottaminen on mennyt jotenkin ihan ohi ja joulun odotuksessa nimenomaan se odotus on SE juttu. Adventtikynttilöitä ei ole sytytetty ja vasta tänään muistin, että ainiin! Meillähän olisi jouluverhotkin.. No, siltikään niitä ei tänään vielä laitettu. Ja se, mitä olen teidän ihania blogikalentereita seurannut, voinen sanoa, etten ole yhtään samalla tasolla näissä valmisteluissa..

Joulupuu on sentään koristeltu, tänä vuonna yläkertaan. Samaan syssyyn suoritettiin Murun kanssa ihan hieman vaan joulusiivousta ja yhtäkkiä koti onkin ihan mullin mallin. Ei sekaisin, mutta kukaan ei enää nuku siinä huoneessa, missä nukkui viime yönä.

Nopsteri ja Tirppa siirtyivät samaan huoneeseen. Tirpalle pitää käydä vaan tilaamassa yksi unipuun sänky, että saadaan pikkuparvesta kerrossänky. Ovat nyt yhdessä ja sitten varmaan vuoden päästä, kun Pienin siirtyy isojen sänkyyn, niin ostetaan vielä lisälaita alasänkyyn ja muutetaan se tytöille sopivaksi.

Pienimmällä on nyt oma huone yläkerrassa, entisessä Tirpan huoneessa. Edelleen siellä on tyttöjen yhteinen leikkihuone, mutta pinnasängyllä. Laittelen siitä jossain välissä sitten kuvaa.

Myös meidän sänky laitettiin pakettiin, runko siis ja se matkaa uuteen kotiin. Nukutaan nyt japanilaistyylisesti, kunnes käydään uusi tilaamassa. Se onkin ihana se!


Mutta kyllä tällainen kevyt joulusiivous on poikaa! Enää muutama tuhat imurointi ennen aattoa ja se on siinä.

Tällä hetkellä istun sohvalla, jalat ylhäällä ja nautin lasin viiniä. Rauhallista sunnuntai-iltaa!

Joko teillä on kuusi koristeltu?









































































4 kommenttia:

 1. Suloisia lapsosia raitavaatteissa :) Meilla kuusi koristeltiin jo marraskuun lopussa (huraa tekokuusille!).

  VastaaPoista
 2. Menipä teillä sit kaikki uusiksi =) Laita kuvia ;)

  Me tehtiin reilu kuukausi sitten samantyyppinen "kaikki muuttaa päivässä"-projekti, ja teki tosi hyvää.

  VastaaPoista
 3. Mama D:

  Kiitos :)
  No te olettekin olleet ajoissa! Todellakin hurraa tekokuusille, meilläkin on sellainen. Sama kuusi ollut jo seitsemän vuotta..

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kuusi. Tässä työn lomassa tauolla tänne taas eksyin. Miksiköhän? Tekokuusi on myös siitä hyvä, jos perheessä on allergiaa. Se oikea kuusi kun kokemukseni mukaan ei ole allergiselle hyvä vaihtoehto ja sitten se saattaa vaikuttaa myös huonekasveihin haitallisesti (sekin on koettu). Suloiset on Joulupukkia odottavat lapset. Tuo pienin ei siitä vielä mitään ymmärrä, saattaa jopa itku tulla, kun pukki saapuu, mutta vuodet vierii :) Oikein mukavaa Joulun odotusta -m-

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥